0
Domaći fudbal

VEĆ JE SPREMAN ZA NAJJAČI TIM: Bivši fudbaler Zvezde se nudi da sedne na klupu!

Objavljeno: 20.05.15 u 18:29

Posle godinu dana vakuuma, nastalog po završetku profesionalne fudbalske karijere, Ognjen Koroman se vratio sportu i fudbalu. Uplovio je u trenerske vode i trenutno vodi kadetsku selekciju Crvene zvezde.

Kako je to biti trener?

– Drugačije nego kao igrač, odgovornost je mnogo veća. Kada ste trener morate da vodite računa o 18-20 fudbalera, a kada sam igrao fudbal vodio sam računa samo o sebi. Zahtevan je posao, ali ja uživam.Fudbal je moja ljubav, ja sam odrastao uz fudbal. Kada sam završio igračku karijeru mislio sam da se nikada neću vratiti, ali eto vratio sam se posle godinu dana pauze – kaže Koroman.

Kako i kada ste odlučili da trenerski posao postane Vaš novi životni poziv?

– Jedno jako teško psihičko stanje mi se desilo nakon igračke karijere. Zapao sam u težak period u životu, jer znate, ceo život radite jednu stvar, budite se sa mislima o fudbalu , o terenu…. A onda samo odjednom – toga vise nema. Godinu dana sam napravio pauzu i potom sam se vratio, i to slučajno.

Kada možemo očekivati Ognjena Koromana na klupi Zvezde, ali seniorskog tima? Logično je da Vam je to velika želja.

– Videćemo kada će biti pravi trenutak za to, ali naravno da planiram, jer ne mislim da se dugo zadržim u omladinskom fudbalu. Možda već ovog leta, videćemo kakva će situacija biti. Razgovaraću sa rukovodiocima kluba – zaključio je Koroman.

Za sada se kao najozbiljniji kandidat za klupu Zvezde spominje Milorad Kosanović, a videćemo da li će ljudi iz Ljutice Bogdana razmisliti o Koromanu kao Lalatovićevom nasledniku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter