17
Domaći fudbal

DA LI JE OVO PRAVO REŠENJE?: Terzić izabrao pravog naslednika Lalatovića (ANKETA)

Objavljeno: 20.05.15 u 10:51

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, navodno je doneo konačnu odluku o imenovanju naslednika Nenada Lalatovića na klupi drugplasiranog tima JSL.

Iako su se u javnosti prethodnih dana spominjala mnoga imena za potencijanog naslednika Lalatovića, prema informacijama Sportskog žurnala, izbor je pao na bivšeg trenera, Milorada Kosanovića.

U prethodnih nekoliko dana kao potencijalni trener spominjali su se i Slaviša Stojanović, i Miodrag Grof Božović, ali se šuškalo i o mougćim inostranim rešenjima.

Međutim, sudeći po dostupnim informacijama: od angažmana nekog od navedenih stručnjaka najverovatnije neće biti ništa. 

Na stadionu „Rajko Mitić“ već je odlučeno da Kosanović po treći put u karijeri zauzme mesto šefa struke. Žurnal, ipak, kaže da posao nije još zvaničan, već da je sve „gotovo izvesno“.

– Iako se u javnosti poslednjih dana spekulisalo sa više imena poput Miodraga Božovića ili Miroslava Đukića, Kosanović je jedini trener sa kojim crveno-beli mogu da postignu dogovor – piše Sportski žurnal.

Milorad Kosanović se ove sezone vratio u srpski fudbal, pošto je preuzeo Novi Pazar sa kojim je stigao do praga evropske scene, mada će Pazarci na kraju morati da se zadovolje petim mestom, iza Vojvodine.

Da li je Kosanović pravo rešenje za klupu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

17 Komentara

  1. Treba napraviti tim od mladih igrača jedan stariji štoper ,ne tražiti titule za dvije godine prodati 3 mlada igrača umanjiti dio duga bar jednu trećinu,a za pet godina da se igra grupna faza lige uefa,to je po meni nešto realno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Terzicu koji bre Kosanovic pa vratite nam bar Ljupka Petrovica ako je bez posla nego ovog alkosa , zasto ne i Rajevca Koje bolji trenutno od njega ,, Terzicu dobro razmisli pre nego li doneses odluku ,Zvezda u srca ,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Терзићу, криминалцу смрдљиви – напоље из клуба, заједно са најгорим тренером у историји Ц,Звезде АЛКОСановићем! Имаћете бојкот док се не уразумите. И ви и ваши пулени са северне трибине. Носите се из клуба и једни и други кримоси!

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa brate ne mozes nekog naterati da sedne na klupu ako taj neko nece!
    U Rusiji je imao budzete od 10 pa do 45 miliona evra i mogao da dovede koga je pozeleo tako da on dodje kod nas i petlja se po nekim pasnjacima sa polupismenim ljduima i igracima nema terorije.Ako je vec tako dajte laltovicu jos 12 meseci i tacka!

    0
    0
    Odgovori
  5. Управа напоље,Косан напоље
    Гроф за Тренера ако неко мисли добро овом клубу

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter