2
Domaći fudbal

VRATI SE SVE TI JE ‘OPROŠTENO’: Zvezda želi šampionskog trenera na klupi

Objavljeno: 14.05.15 u 20:17

Sve je izvesnije da će Nenad Lalatović napustiti klupu Crvnee zvezde što je on i najavio u nekoliko navrata prethodne nedelje, a potvrdio sinoćnjim izlaganjem na konferenciji za medije posle poraza od kragujevačkog Radničkog.

Do sada su kao mogući naslednici figurirali Miodrag Božović i Miodrag Kosanović, a novo ime na spisku kandidata prema saznanjima Mocartsporta je čovek koji je posle šest godina posta vratio titulu na Marakanu – Slaviša Stojanović.

Kako prenosi ovaj portal kontakt je već uspostavljen, Zvezda je iznela svoj predlog, a sada je sve na srpskom stručnjaku sa slovenačkim pasošem koji je veći deo sezone proveo u Belgiji gde je vodio Lirs, ali je trenutno bez angažmana.

Stojanović je ostao u odličnim odnosima sa pojedinim članovima uprave što dokazuje i njegov čin odlaganja tužbe protiv kluba iako mu crveno-beli duguju popriličnu sumu za plate koje nije dobio u sezoni u kojoj je tim vodio do šampionskog pehara.

U danima pred nama saznaćemo koliko u svemu ovome ima istine i ako ima koliko je uopšte realno da se Stojanović vratio na stadion Rajko Mitić s obzirom da mu prethodnog leta nije ukazano poverenje da nastavi sa radom.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. ko kome , sta oprasta …??? ko je kome duzan…??? sampionski trener …??? TAJ TRENER DOLAZI , SAMO UZ GARANCIJE NAVIJACA SA SEVERA … DA CE MU OMOGUCIT I SVE UCINITI DA SE TITULA KAO PROSLE SEZONE OTME . to je uslov da na godinu dana za dzabe dodje … to je cena zvanja trenera … jer ce se kao trener sampiona Srbije negde u africi ili aziji udomiti i sve naplatiti …ALI… situacija u sdcz i klubovima vise nije kao prosle sezone … covic lukavo najavljuje da za njegov privatni klub vise para treba jer i oni u zelezniku imaju isto ime. drzava , narod i sportska javnost tesko mogu (4) cetiri godinu zaredom da izdrze : manipulacije, lazi, prevare i PLJACKE koje sdcz – njeni klubovi , pre svih fkcz sa privatnim kosarkaskim klubom iz zeleznika ovaj narod previse kostaju . STARI DUGOVI, DUGOVI ,…fkcz i zamrznute-uspavane kkcz … NOVA ZADUZENJA-NOVI DUGOVI sad fkcz i kkcz iz zeleznika … KOLIKO CE SE TEK ZADUZITI U NOVOJ SEZONI 2015/16 GODINI fkcz i kkcz iz zeleznika … vaterpolisti, rukometasi … ostadose da i dalje imena i adrese menjaju ili da se ugase . kako stvari stoje : CRNO IM SE PISE … jer covic, dok je navijaca sa severa koji mu veruje tu priliku … propustiti nece lako da se na svaki nacin i od PREZADUZENE fkcz za koju paricu NE ogrebe . sampionski trener sve to prati i dobro zna sa kim i na koji nacin da odigra … samo se SEVERU veruje … ako kaze dolazi bice kao pre … evo i sampionskog trenera bez obzira na coviceve pretnje i ucene .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter