0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OHRABRENJE ZA PAZARCE: Partizan odmara najisksunije igrače!

Objavljeno: 15.05.15 u 12:15

Stadion u Humskoj sutra će od 16 časova biti poprište velike fešte, proslave 26. titule prvaka države Partizana.

U goste crno-belima u 29. kolu Jelen Superlige dolazi Novi Pazar. Partizan je završio posao, ostaje mu samo da pre prvog sudijskog zvižduka podigne pehar.

– U lepom raspoloženju čekamo meč sa Novim Pazarom. Sve ukazuje na to da će zbog našeg slavlja biti gotovo revijalna utakmica, ali naša obaveza je pobeda, posebno jer vraćamo pehar tamo gde mu je mesto – rekao je Milinković na konferenciji za novinare.

Za razliku od crno-belih, Novom Pazaru je meč u Beogradu presudan u borbi za Evropu. Olakšavajuća okolnost za izabranike Milorada Kosanovića biće podatak da će nosioci igre novog šampiona Srbije odmarati.

– Odmaraćemo nosioce igre koji su izneli najveći teret u borbi za titulu. Biće oko četiri promene u startnih 11. Ipak, to ne znači da se predajemo, igraćemo maksimalno jer je rival ekipa koja se bori za Evropu. Nadam se da me momci neće razočarati – istakao je Milinković.

Za stratega Partizana ovo je najveći uspeh u karijeri.

– Sjajan je osećaj, u velikoj meri ispunio sam život, ovde sam odrastao i mnogo volim klub. Pokazalo se da san može da postane java.

Zoran Milinković se osvrnuo i na predstojeći prelazni rok, to jest renoviranje tima za Ligu šampiona.

– Moramo prvo da uradimo analizu i vidimo šta nam je potrebno. Želja nam je da ekipa bude jača od ovogodišnje. Navijači traže zvučna imena. Što se Šćepovića tiče, on je dete Partizana i uvek je dobrodošao – zaključio je Milinković.

Pročitajte šta je Marko Šćepović rekao o povratku u Partizan, kao i koga crno-beli žele predstojećeg leta u Humskoj.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter