7
Domaći fudbal

BOMBE SE SPREMAJU HUMSKOJ: Pogodite koja tri igrača Partizan želi da dovede?

Objavljeno: 11.05.15 u 23:10

Fudbalerima Partizana ostalo je da osvoje još samo jedan bod kako bi i zvanično postali šampioni Srbije, a u medijima se uveliko spekuliše o pojačanjima za Ligu šampiona.

Kako Mondo nezvanično saznaje uprava crno-belih sprema „bombe“ za prelazni rok. Naime, u Humsku bi trebalo da stignu reprezentativci Srbije Miralem Sulejmani, Miloš Jojić i Gojko Kačar.

U Partizanu su optimisti po pitanju dolaska tri iskusna fudbalera. Sulejmani je trenutno član Benfike, ali sedi na klupi. Jojić je ovog proleća bio prekobrojan u Borusiji iz Dortmunda, dok je Kačar standardan u Hamburgeru, ali bi klub lako mogao da završi u drugoj ligi. To će pokušati da iskoriste crno-beli i dovedu ih na jednogodišnju pozajmicu.

Uparava „parnog valjka“ se ozbiljno priprema za sledeću sezonu, a predsednik kluba Zoran Popović je najavio borbu za plasman u Ligu šampiona.

Gojko Kačar je u petak bio strelac gola za HSV.

hotsport.rs

0
0

7 Komentara

  1. hahahahahahah Kacar da dodje, svi znaju da je Kacar okoreli slaninar i da nema tih para za koje bi on dosao u blizance…

    0
    0
    Odgovori
  2. kale kralju, kako si samo video sta su napisali! Na stranu to sto lupetaju sa ovim imenima kao i svake godine! Dovesce Lolu i jos nekog za dz i to je to!

    0
    0
    Odgovori
  3. sve stoji ali bre ako jojic dodje, da se lep onaguzimo i zaboravimo LS jebo ti bre igrace kao sto su Babovic, Jojic Raca Petrovic, kome trebaju ti nafurani dijabolici, da vrede nesto igrali bi i po drugim klubiva a oni se vracaju posle jedne sezone, jebes ti takvog igraca!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter