3
Domaći fudbal

MEKSIKANAC JAČA PARTIZANOV ŠPIC: Prvo pojačanje stiže iz Jermenije? (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.15 u 15:09

Partizan mora da pronađe iskusnog napadača ukoliko želi da se plasira u Ligu šampiona pošto oslanjanje samo na mladog Ivana Šaponjića nije baš najpametnije rešenje.

Mondo je tokom jučerašnjeg dana najavio da bi u Humsku mogao da stigne makar jedan od trojice srpskih reprezentativaca – Miralem Sulejmani, Gojko Kačar ili Miloš Jojić, a Mocart sport pozivajući se na jermenski ArmSport danas donosi vest da bi u Humsku mogao da stigne Meksikanac Sezar Romero.

Otkud Jermeni u celoj priči? Romero je napadač tamošnjeg šampiona Pjunika za koji je ove sezone na 21 odigranoj utakmici postigao 19 golova, ali je u drugom delu šrvenstva imao problema sa povredom.

Dobra vest za Partizan je da ovom 25-godišnjaku ističe ugovor sa Pjunikom pa bi među crno-bele mogao da stigne kao slobodan igrač.

Tokom karijere nastupao je za klub iz MLS lige Čivas, u Meksiku je nosio dres Mursijelagosa, a 2010. godine je u Evropi igrao za nemačkog niželigaša Tanhauzen. S obzirom da je rođen u Los Anđelesu igrao je za mladu reprezentaciju SAD.



hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Prosto neverovatno,protivnički igrači kao drogirani a on lagano pored njih kao pored kipova,mada niko mu preciznost šuta ne može osporiti.
    Ne znam,nisam pametan,ovo je previše sporo za moje shvatanje fudbalske igre

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter