2
Domaći fudbal

UVEK ISTO PITANJE: Da li će Grof na klupu Crvene zvezde?

Objavljeno: 11.05.15 u 22:30

Crnogorski trener Miodrag Grof Božović napustio je Lokomotivu iz Moksve, a naši mediji ga već sele na klupu Crvene zvezde.

Crvena zvezda nije uspela da odbrani titulu prvaka Srbije, a kao glavni „krivac“ označen je trener Nenad Lalatović. Mladom stručnjaku su mnogi već „spakovali kofer“ i ispratili ga sa stadiona „Rajko Mitić„, iako se još niko nije zvanično oglasio tim povodom. Ipak, jedan strateg je danas ostao bez posla, reč je o Miodragu Grofu Božoviću koji je napustio kormilo moskovske Lokomotive.

Iskusni crnogorski trener je napustio Lokomotivu zbog loših rezultata. Ipak, Božović bi mogao brzo da pronađe novi angažman, pošto ga mnogi povezuju sa Crvenom zvezdom. I to nije prvi put. Naime, popularni Grof je godinama unazad glavni kandidat za užarenu klupu najtrofejnijeg srpskog kluba, a sada se postavlja pitanje da li će ovog leta preuzeti crveno-bele? Da će se o tome spekulisati to je jasno, ali ne bi bilo ni nemoguće da se dogodi. Sve je u rukama uprave Crvene zvezde.

Miodrag Grof Božović je u karijeri vodio Grbalj, Borac iz Čačka, Hajduk iz Kule, Budućnost, Moskvu, Dinamo Moskvu, Rostov, Amkar i Lokomotivu iz Moskve.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter