4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOKANTNA IZJAVA LALATOVIĆA: Znate koga treba da pitate otkud Parker u Zvezdi!

Objavljeno: 11.05.15 u 15:17

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović potvrdio je da više ne računa na Džošuu Parkera i poručio da on nije želeo tog napadača u svom timu crveno-belih. 

Dok se ekipa Crvene zvezde pripremala za gostovanja na Banovom brdu, Parker je ‘uzeo slobodno’ i otputovao u London, a na dan utakmice sa Čukaričkim pojavila se i njegova fotografija sa plaže.

– Gde je sada Parker? Sunča se, šeta sina, ne znam gde… Pitajte upravu kluba kako je igrač sa takvim karakterom došao u Crvenu zvezdu. Ja ga nisam doveo. Na njega više ne računam,  nikada ga i nisam gledao pre dolaska u Beograd. Pričao sam sa upravom tada i rekao im da ne mogu da budem za igrača koga ne poznajem – poručio je Lalatović i dodao:

– Pitam ja vas gde su Zvezdina deca? Zašto su Srnići i Žule Stojković u Čukaričkog? Zašto su deca puštana iz kluba, a dovođeni su stranci. A stranci su doveli Zvezdu ovde gde je danas. Samo izračunajte koliko je klub potrošio na obeštećenje za strance, a koliko je zaradio. Cifra će biti šokantna. Znam da sve znate, pitanje je samo imate li hrabrosti to da napišete – jasan je Lalatović, prenosi Mocartsport. 

On ipak nije želeo da kritikuje upravu i dodao:

– Sem Terzića, koga stalno viđam, Kokeze i Mijailovića ostale članove Upravnog odbora ne poznajem. Ne pričam o njima negativno. Dali su maksimum samim tim što je klub danas na ovom nivou i imam reči hvale. Smatram samo da je trebalo da mi kao tim da budemo jedno i izađemo i kažemo to je situacija takva i takva. A ne, sad kad se ne osvoji titula kriv je Lalatović. E, nije kriv Lalatović – poručio je Lalatović. 

Posle ovih kritika na račun uprave, naredni dani, kao i završetak sezone mogli bi da budu zanimljivi na stadionu “Rajko Mitić“. 

Da li se slažete sa trenerom Crvene zvezde?

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter