4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPUNO NEZAINTERESOVAN: Evo kako Parker provodi vreme dok Zvezda gubi titulu! (FOTO)

Objavljeno: 10.05.15 u 22:46

Crvena zvezda je današnjim porazom od Čukaričkog na Banovom brdu izgubila gotovo svaku šansu da dostigne Partizan koji joj tri kola pre kraja beži osam bodova. Za to vreme, napadač crveno-belih Džošua Parker nije u Srbiji i deluje potpuno ne zainteresovano za poraze svog trenutnog tima.

Naime, Parker je od uprave kluba tražio dozvolu da zbog privatnih obaveza otputuje u London i zbog toga propusti utakmicu sa Čukaričkim, a iz kluba su mu izašli u susret. Međutim, slika kojom se napadač Antigve i Barbude  pohvalio na društvenoj mreži instagram teško da spada u ‘privatne obaveze’.

Na slici Parker uživa na suncu, verovatno u nekom od tropskih krajeva, a u komentarima je napisao da se u ponedeljak vraća u Beograd i trenažni proces zajedno sa ekipom. Naredni dani će pokazati kakav je status Džošue Parkera, ali je sve izvesnije da on neće biti igrač Crvene zvezde sledeće sezone.

unnamed

hotsport.rs       

0
0

4 Komentara

    • Znaci ovako glup komentar nisam procitao ne pamtim.Pa dobro koliko ti imas godina?Tri i po? Da li ti zaista mislis da je tvoj komentar smesan ili duhovit? Molim te ako nemas nista pametno da podelis sa svetom onda zadrzi svoj humor za sebe jer je ocigledno samo tebi smesan.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter