0
Evrokupovi

GVARDIOLA: Po 200. put – ostajem u Bajernu! Borićemo se do samog kraja protiv Barse

Objavljeno: 11.05.15 u 13:15

Trener Bajern Minhena Pep Gvardiola na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Barselone, potvrdio je da će i naredne sezone sedeti na klupi Bavaraca.  

Iako se ovih dana spekuliše o njegovom odlasku u Mančester Siti, Gvardiola kategorično demantuje takve glasine.

– Rekao sam 200. puta – imam ugovor na još jednu sezonu i biću u Bajern Minhenu i naredne godine. Stavljam tačku na tu priču – počeo je Gvardiola, koji će i u revanšu biti bez Robena, Riberija, Alabe i Badštubera, ali se nada pozitivnom ishodu.

– Moramo da budemo strpljivi. Ne smemo misliti da sve možemo da uradimo u prvih 20 minuta. Najpre moramo da igramo svoju igru, a posle ćemo videti kako će se stvari razvijati. Neće biti lako, moramo da oduzmemo Barsi posed i da ne razmišljamo o rezultatu. Ako primimo gol, onda moramo da damo pet. Ali ne želim da razmišljam o tome, jer Barsa je na poslednjih sedam utakmica postigla 27 golova i nije primila nijedan – rekao je Gvardiola. 

Pročitajte i našu analizu i najavu polufinalnih utakmica.

Meč Bajern Minhen – Barselona na programu je u utorak u 20:45.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter