2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU EVRI: Ako ne od Jovića, onda od kapitena?

Objavljeno: 07.05.15 u 09:33

Supertalentovani napadač Crvene zvezde Luka Jović nalazi se u žiži javnosti zbog velikog broja klubova koji su zainteresovani za njegov transfer. Ipak, „sprski Falkao“ nije jedini koji bi ovog leta mogao da unese milione evra na stadion „Rajko Mitić“.

„Zlatna koka“ Crvene zvezde mogao bi da bude kapiten tima Predrag Rajković. Za talentovanog golamana je zainteresovan veliki broj inostranih klubova, a prednjače Klub Briž i Udineze. Belgijanci i Italijani već šest meseci prate reprezentativnu „jedinicu“ i spremni su da crveno-belima plate između dva i tri miliona evra. Takođe, daleko su veće šanse da se uprava Crvene zvezde odluči za prodaju Rajkovića nego Jovića, pošto crveno-beli imaju spremnu zamenu na golu, a to je Damir Kahriman koji čeka svoju šansu. Tako bi reprezentativac zamenio reprezentativca na gol liniji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Za usluge Predraga Rajkovića su još zainteresovani Inter, Sevilja i Real Sosijedad, ali bez konkretnih poteza.

Podsetimo, prethodnih nekoliko dana u portugalskim medijima se pojavila vest da bi Luka Jović mogao da pojača Porto ili Benfiku, a u igru se uključio i madridski Atletiko.

hotsport.rs 

 

0
0

2 Komentara

  1. netreba mozda sve da se proda. Ako dodje ponuda koja je izmedju 2-3 miliona za rajkovica onda neka ide. Ima omldinski golma koji ce od kahirmana da nauci.
    jovic neka ode ako mozemo uzet oko 5 miliona. Imamo orlandica koga mozemo za dobre pare 1-2mil da prodamo ako nastavi ovako i novog omladinca forsirati.
    Avramovsko jovanovic ristic i grujic tek za godinu dana prodati kada budu standardni igraci.

    0
    0
    Odgovori
  2. Imam jedno pitanje za sve.Slazem se da nam pare trebaju ali gde je logika da prodamo sve sto vredi a njih 5-6 vredi i onda???Gde su nam igraci koji iste mogu da nalsede u timu?Ceka cemo jos 7-8 godina da se pojavi neki Rajkovic,Grujic,Jovanovic,Ristic,Jovic,Avramovcki???Mi nemamo lufta ni da cekamo ni da kupujemo kvalitetno iz regiona jer para nemamo.Kahriman jeste dobar golman ali ko ce mu biti na klupi?Za njih ako ne mozemo da uzmemo bar po 2-3 miliona u proseku onda ne treba ni da prodajemo.Jer za Jovica je pre 12 meseci bilo spremno samo 500 000 evra za ceo tranfer danas njegova vrednost moze da dodje do 4-5 miliona…Ristic i Grujic da ne pricam!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter