2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRAŽEN KAO ALVA: Benfika odvodi Zvezdinog bisera?

Objavljeno: 06.05.15 u 11:57

Kako stoje stvari, Crvena zvezda bi u najkraćem vremenskom intervalu mogla da ostane bez najperspektivnijeg igrača u skorijoj prošlosti.

Kako pišu portugalski mediji, fudbalski klub Benfika iz Lisabona spremna je da kupi mladog 17-godišnjeg Luku Jovića.

Iako se tokom jučeranjeg dana pojavila vest da bi Jović mogao putem porta, ubrzo se bila oglasila Crvena zvezda koja je demantovala interes Porta i priču da bi klub sa „Dragao“ stadiona bio spreman da kupi 50% vlasništva nad ovim igračem.

Međutim, ova priča po svemu sudeći dobija neočekivani obrt.

Kako se danas šuška, Portugalci zaista žele Jovića, ali nije reč o Portu, već o njihovim velikim rivalima – ekipi Benfike. Agenti koji zastupaju Jovića uspešno sarađuju sa ovim klubom već izvesno vreme što samo dodatno potpiruje spekulacije.

Portugalski list „Abola“ piše da je Porto spreman da ponudi čak pet miliona evra za otkup pola prava na napadača Luku Jovića i da imaju konkurenciju u Arsenalu, Totenhemu, Ajakasu i madridskom Atletiko.

Međutim, po najnovijim ifnromacijama do kojih su došle Novosti, ipak je reč o crvenima iz Lisabona. Podsetimo, u ekipi Benfike  igrali su Lazar Marković, Filip Đuričić, Nemanja Matić, a još su članovi ovog kluva Ljubomir Fejsa i Miralem Sulejmani.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Taj Luka Jović da je rođen u nekoj drugoj zemlji ne bi igrao ni u petoj ligi. Inače navijam za Zvezdu, sramota kojim igračima sd mi hvalimo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Videlo se u derbiju koliko je dobar. Lako je na namestenim utakmicama davati golove. Tvorzic pokusava da mu nabije cenu ne bi li ga sto pre uvalio nekom dok ne skapiraju da je decko prosecan fudbaler sa 7-8kg viska u 17 god.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter