0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ODGOVORIO ZVEZDI: Vladaćemo dugo, vi ste na putu traženja alibija

Objavljeno: 05.05.15 u 09:28

Potpredsednik Partizana zadužen za koleraciju sa javnosti, Milorad Vučelić smatra da se pred crno-belima nalazi još mnogo uspešnih sezona u kojima će oni predstavljati dominatnu silu u Srbiji.

Ekipa „Parnog valjka“ nalazi na pragu od sedme titule u poslednjih osam godina, jer četiri kola pre kraja ima pet bodova suficita od prvog pratioca Crvene zvezde.

– Istina je samo jedna, a to je da Partizan ima najbolji tim u Srbiji i najboljeg trenera i da se zasluženo nalazi na mestu na kojem se nalazi. Svidelo se to nekom ili ne, najbolji smo u Srbiji i bićemo – rekao je Vučelić za „Večernje novosti“.

On se osvrnuo i na nedavne kritike iz Crvene zvezde na račun suđenja ekipi crno-belih.

– Naše komšije su na pogrešnom putu traženja alibija u sudijskim greškama. Teren je mesto gde se sve rešava, a tu je Partizan i u direktnom duelu pokazao da je mnogo bolji. Pregazili smo ih na njihovom stadionu i zaslužili da već tada slika oko osvajača titule bude jasnija. Svidelo se to nekom ili ne, najbolji smo u Srbiji i dominiraćemo još dugo – istakao je Vučelić.

Vučelić je potsetio da nije reagovao na odluku Mažića da ne dosudi penal Partizanu u 148. večitom derbiju.

– Nisam reagovao ni na odluku Mažića u derbiju u prvi mah, pa sam posle odgledanog snimka rekao da je trebalo da dosudi penal za Partizan. Bukvalno ista situacija je sada, pošto u prvi mah nisam mogao da zaključim da li je sudija pogrešio, a posle odgledanog snimka mi deluje da je Dimitrijević trebalo da pokaže na belu tačku – naglašava Vučelić i nastavlja:

– Njihove (sudijske) odluke su vidljive i podložne komentarisanje, u krajnjem slučaju oni snose sankcije zbog svojih odluka. Mnogo opasniji su dogovori klub-klub. Ne mogu neki da igraju prijateljske utakmice, a naša je svaka bila takmičarska i čista kao suza – smatra Vučelić.

– Kada smo dolazili pričalo se da smo tu da bi predali titulu zbog naprednjaka (SNS stranka) i premijera (Aleksandra) Vučića, a sada se po komentarima može zaključiti da smo postali državni projekat. Istina je samo jedna, a to je da Partizan ima najbolji tim u Srbiji i najboljeg trenera i da se zasluženo nalazi na mestu na kojem se nalazi. Sve ostale priče o sudijskim krađama, penalima, golovima iz ofsajda su bacanje prašine u oči. Tu vrstu ponašanja ne mogu da razumem, pa niko se iz Vojvodine nije bunio posle utakmice. A nije tako davno bilo kada su sudije pogrešile u korist Zvezde protiv istog protivnika – podvukao je Vučelić.

Fudbaleri Partizana prvi su posle 26. kola sa 63 boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter