3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PRIMERENO ILI NE: Evo šta je Vladimir Volkov poručio Mažiću posle derbija! (FOTO)

Objavljeno: 28.04.15 u 22:11

Crvena zvezda i Partizan su remizirali u subotu, a Vladimir Volkov je posle 148. večitog derbija imao puno primedbi na račun suđenja Milorada Mažića.

Posle meča je uputio oštre kritike i verbalno napao najboljeg srpskog arbitra, a onda je i na svom instagram profilu plastično objasnio kako on vidi njihov sukob.

Naime, Volkov je na ovu društvenu mrežu postavio sliku na kojoj je u ‘klinču’ sa Miloradom Mažićem, a ispod napisao legendarni citat NBA košarkaša Čarlsa Barklija:

– Što ulaziš u frku kad si slabiji? – napisao je popularni ‘Vova’.

 

A photo posted by vovavolkov666 (@vovavolkov666) on

 

Mislite li da je ovakav komentar na njihov sukob prikladan ili je ipak preterao? U svakom slučaju, Volkovu se sprema kazna za taj postupak.

hotsport.rs  

0
0

3 Komentara

  1. ovo sto je volkov uradio je najminimalnije sto je moglo da se napise o mazicu.i ja mislim da on ne treba da sudi vise u ovoj drzavi kako je do sada sudio.i na svetskom prvenstvu je uprskao,portugalce ojadio itd…

    0
    0
    Odgovori
  2. muka od toga koliko se spinuje OPRAVDANJE za lose sudjenje mazica . ONI koji su ga angazovali i instrukcije mu dali … ubise nas glupostima sa mazicem . mediji cute o cistom penalu , dosudjivanju prekrsaja i kartona …isticuci njegov autoritet i navodno dobro sudjenje. sve je to deo ukupne kampanje-hajke na partizan za nesto sto je : pripremljeni scenario, planski organizovano, … i NAPLACENO od strane zvezde . zvezda je sa policijom znala i odobrila snimanje dokumentarnog filma . nije iskljuceno da je i mazic deo scenarija oko povlacenja-pocetka utakmice . niko ga ne optuzuje sto propis nije ispostovo i posle 15 minuta prekida , kraj odsvirao . TOLIKO JE SVE OCIGLEDNO… SRAMNO , STA NAM VLAST SA MEDIJIMA OKO DRZAVNOG PROJEKTA RADI …I KO SVE … MORA DA ISPASTA ZBOG TRULOG – PREZADUZENOG KLUBA . postedite naciju , sporsku javnost…DEKRETOM IM TITULU DODELITE , DUGOVE OTPISITE , i sav posten svet tog ZLA oslobodite . bas ste u svemu preterali …

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije primereno iskusnom fudbaleru da se na taj nacin obraca sudiji i treba da bude kaznjen.Sa druge strane,treba da odgovaraju i sudije za svoje greske na utakmicama ili se smatra da su sudije ne dodirljivi .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter