2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUKAŠIN JOVANOVIĆ: Ne verujem da se ovakve scene više igde dešavaju

Objavljeno: 25.04.15 u 22:43

Mladi štoper Crvene zvezde izjavio je da mu je žao što njegov tim nije pobedio, ali je srećan što se pored svih nereda utakmica odigrala.

– Ove scene koje smo ovde videli ne verujem da se igde više dešavaju, ali uprkos svemu ja želim da odigram bar još tri-četiri derbija – istakao je mladi Jovanović.

– Dok imamo matematičku šansu za nas borba za titulu nije gotova Naravno da bismo voleli da smo pobedili jer svi znamo koliko nam je ova pobeda trebala, ali srećom bar smo odigrali derbi – dodao je Jovanović i dodao:

– Priznajem da dok se ono sve dešavalo plašio sam se da će utakmica biti prekinuta i samo sam molio Boga da ipak odluče da bude nastavljeno, jer sam želeo da odigram tu utakmicu – naglasio je Jovanović.

On smatra da je cela situacija oko kašnjena uticala na igrače jer ih izbacila iz koloseka.

– Sve to nas je jako emotivno ispraznilo jer smo izašli na teren pa se vratili i čekalki u tunelu, pa se onda na pomoćnom terenu zagrevali još 15 minuta., tako da je sve to uticalo na nas – objasnio je Jovanović.

Mladi defanzivac crveno-belih uveren da je rival bio bolji u prvom poluvremenu, a da je u drugom Zvezda dominirala.

– Prvo poluvreme nas je Partizan prebio, a mi smo tek pred kraj meča počeli da ih meljemo. Možda da smo bili malo više drski, agresivni i bezobrazni u pozitivnom smislu bili bismo možda nagrađeni.. – zaključio je Jovanović.

hotsport.rs    

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter