11
AdmiralBet ABA Liga

Foto: STARSPORT

IZ INATA BABOVIĆU: Zato su Kalina i Rajković razmenili dresove?! (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.15 u 20:50

Košarkaši Crvene zvezde Nikola Kalinić i Stefan Jović posetili su juče stadion ‘Rajko Mitić’ i fudbalerima poželeli sreću uoči 148. večitog derbija, koji se igra u subotu, na istom stadionu. I dok Delije žele da fudbaleri pođu stopama košarkaša, jedan od najboljih, ako ne i najbolji akter u crveno-belom dresu, ali na parketu, imao je zanimljivu opasku.

– Čuli smo i videli golmana Rajkovića da je bio na utakmici i čuli izjavu da je iz inata Baboviću iz Partizana tražio dres Kalinića, pa eto i to da obavimo – rekao je između ostalog Kalina.  Naravno, reč je o šali.

Podsećamo, Babović je tražio dres Saše Pavlovića, koji je ispod svog nivoa odigrao polufinalnu seriju, naročito poslednje dve utakmice, pa se Delije zbog toga šale na račun Grobara…

Košarkaši su tipovali ishod derbija: 

A kojim su prevoznim sredstvom došli do Marakane?

hotsport.rs       

 

0
0

11 Komentara

  1. glodara i ostalih stetocina na bilo koju vest o Zvezdi… sta ce idu na kvalitetno … al ipak zovite bubasintera da ovo resi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter