15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MALO INTERESOVANJE ZA DERBI: Nigde nikog na blagajnama Marakane (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.15 u 17:51

Na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ počela je prodaja ulaznica za predstojeći Večiti derbi. Navijači Crvene zvezde i Partizana imali su priliku da kupe karte za sever, istok i zapad, dok su oni najvatreniji navijači crno-belih karte za jug mogli da kupe na blagajnama stadiona Partizana.

Sudeći po trenutnom interesovanju popularana Marakana neće biti popunjena do poslednjeg mesta, ali nema sumnje da će prodaja rasti kako se najvažniji duel u sezoni bude približavao…

Utakmica 23. kola Jelen Superlige na programu je u subotu od 18 sati. Partizan na osam kola pre kraja šampionata ima pet bodova više od Crvene zvezde, a evo šta o tome kaže trener crno-belih Zoran Milinković.

Bek Partizana Ivan Bandalovski je otkrio da će njegov tim u ovom meču imati podršku iz inostrnstva, a nema sumnje da će u Beograd stići i navijačke grupe koje imaju dobre odnose sa Delijama.

hotsport.rs

0
0

15 Komentara

  1. Bice sigurno minimum 40 000 ljudi, kao i prosle utakmice na Mari, pa cak i malo vise. Poslednjih nekoliko derbija na Mari nikad nije bilo manje od 40 000.

    0
    0
    Odgovori
  2. Доста људи не зна још увек ни да дерби није одложен, а вероватно ни да су карте пуштене у продају!
    Зашто нас фудбал не би занимао када смо актуелни шампиони!?
    Уосталом, надам се да знаш али се правиш луд, који тим је најгледанији у Супер Лиги код куће, а, и у гостима, увек био!
    Не брини ти за нас, него се потруди да напуните југ наше Маракане, онако умањен, преполовљен, као и увек. Мада то је за вас изазов велики!

    0
    0
    Odgovori
  3. Batice,vi ste ti koji pune stadion protiv arsenala… Dok mi protiv smedereva imamo 45 hiljade ljudi. A to sto te basket boli,razumem te. Tako da nemoj da pricas nebuloze,nama je sever pun i kad smo bili 3 na tabeli.

    0
    0
    Odgovori
  4. Нисмо исти лепо си рекао. Мало интересовање и опет ће наша трибина да буде пунија од ваше.

    0
    0
    Odgovori
  5. E, Djordje – ljomberu jedan… pa, koji stadion je imao i ima i dalje najbolju posetu… cak i kada je Zvezda mnogo losije prolazila nego sada… u sezonama do osvajanja titule, prosek posete na Marakani je bio duplo veci nego na vasem groblju… informisi se, pre nego sto lupis glupost… osim toga, na dan derbija je miting protiv vlasti, a to je mislim bitnije ovom narodu da svi budemo tamo, nego na utakmici, pa makar bio i veciti u pitanju!

    0
    0
    Odgovori
  6. hahahahaha sve sam do sad u zivotu cuo, ali ovakvu glupost nisam, nas ne zanima fudbal??? Druze da li ti znas koji je prosek gledalaca na nasem stadionu, a koliko na svim ostalim stadionima sirom Srbije i tako ko zna koliko godina unazad??? Vas bre prati u proseku 2500 ljudi i ti si nasao ovde da prosipas neke “fore“

    0
    0
    Odgovori
  7. Pa logicno. Cigose vise ne zanima fudbal jer jelte sada dominiraju u kosarci i samo taj sport prate. Cim neki tim slabo igra oni ga se odmah odricu i okrecu se samo onim sportovima u kojima su dobri. Nismo isti niti cemo ikada biti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter