0
Evropske lige

KAVANI NA RADARU JUVENTUSA: Ne znam da li ostajem u PSŽ

Objavljeno: 18.04.15 u 08:24

Napadač Pari Sen Žermena, Edison Kavani, našao se na meti ekipe Juventusa koja će pokušati da ga dovede u letnjem prelaznom roku.

Prema saznanjima pojedinih italijanskih listova, urugvajski superstar gotovo sigurno će napustiti Park prinčeva narednog leta i poći će put Apenina.

Kako je prenela La Stampa, „Bjankoneri“ će na ime obeštećenja u klupsku kasu pariskog giganta morati da uplate sumu od oko 45 miliona evra.

Da se nešto kuva potvrdio je i sam Kavani koji u razgovoru sa novinarima ESPN-a pokazao je prilično neodlučan kada je reč o njegovoj budućnosti.

Ipak, on je naglasio da je Pari Sen Žermen veliki klub iz koga se ne odlazi tek tako.

– PSŽ ima sjajan projekat koji već sada postiže sjajne rezultate – rekao je Kavani i nastavio:

– Poštujem klub i moj ugovor traje do 2018. godine. Međutim, u fudbalu se to nekad ne računa – istakao je Urugvajac.

– Postoji mnogo drugih faktora koji odlučuju o tome da li će igrač ostati u klubu ili će otići. Poštujem to kako se klub odnosi prema meni, ali nikad se ne zna – ostao je zagonetan Kavani.

– Svi koji poznaju fudbal, znaju i moju situaciju u PSŽ-u – aludirao je na nezadovoljstvo u trenutnom klubu sjajni napadač.

Edison Kavani punu afirmaciju je stekao igrajući za Napoli, a u taboru PSŽ-a se nalazi u senci Zlatana Ibrahimovića. Ove sezone je 28-godišnji napadač odigrao 28 utakmica i postigao 8 golova.

Pre nekoliko dana jedan izvor francuskih medija koji je opisan kao „blizak Kavaniju“ izjavio je da je rasni golgeter nezadovoljan u klubu u kojem čelnici ne pokazuju pravo poverenje u njega.

Kakav će epilog ove priče biti, preostaje nam da vidimo narednog leta. Takođe, Parižani su nedavno bili žrtva Barselone u Ligi šampiona, a na udaru se našao David Luiz u čiju odbranu je stala – njegova majka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter