0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENERI SLOŽNI OKO LOŠEG TERENA: ‘Švaba’ ne komentariše suđenje, Milinković želi sa ‘plus pet’ na Zvezdu!

Objavljeno: 13.04.15 u 19:19

Partizan je savladao OFK Beograd u veoma zanimljivom meču na stadionu na Vračaru, ali je teren bio u veoma lošem stanju, oko čega su se posle meča složila oba trenera.

Zoran Milinković ostvario je treću pobedu u isto toliko odigranih utakmica, od kako je seo na vruću klupu Partizana, ali je rekao da njegov tim može mnogo bolje, samo da dođe ‘do daha’ od teškog ritma utakmica.

– Treba imati u vidu činjenicu da je ovo bio naš treći meč za deset dana i da je zbog toga u pojedinim trenucima bilo očigledno da postoje oscilacije u našoj igri. Ali, iznad svega, čestitam igračima što su pokazali da mogu da se izbore sa pritiskom i da pobede kvalitetnog protivnika – rekao je Milinković, a onda se osvrnuo i na veoma loše uslove za igru na stadionu Obilića.

Videli ste da uslovi za igru uopšte nisu bili laki i otuda se često igralo dugim loptama. Imam razloga da budem zadovoljan prikazanim, ali naša igra može da ide na bolje i, da ponovim, nije mala stvar ostvariti tri pobede za deset dana – istakao je trener Partizana.

Njegov kolega na drugoj strani, Dejan Đurđević, složio se u oceni da je teren bio veoma loš za kontrolu lopte, pa je to verovatno glavni razlog za prečeste greške igrača OFK Beograda, koje su ih i doveli do današnjeg poraza.

– Imali smo izuzetnu šansu da povedemo 1:0, ali je nismo iskoristili i potom je usledio neverovatan broj individualnih grešaka mojih igrača, koji je morao da bude kažnjen. Mislim da nikada u karijeri na jednoj utakmici ekipa koju sam vodio nije napravila toliko kikseva, a svemu je doprineo i ovaj teren – objasnio je popularni ‘Švaba’.

On nije želeo iz ‘principijelnih razloga’ da komentariše situaciju kod prvog gola Partizana, kada je Andrija Živković bio u sumnjivoj situaciji, koja je ‘mirisala’ na ofsajd.

– To su stvari kojima se principijelno ne bavim. Ima onih koji su zaduženi da se bave time. Pobedila je ekipa koja je imala više iskustva po ovakvim uslovima za igru, momci su dali sve od sebe, ne kažem da se nisu borili, ali je protivnik kaznio sve naše individualne greške. Nisam navikao od njih da to rade, ali mladi su i ima vremena, očigledno je da mora još da se radi s njima – zaključio je Dejan Đurđević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter