1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZGOVOR U ČETIRI OKA: Lalatović rekao Laziću zbog čega nije bio ni na klupi protiv Borca

Objavljeno: 13.04.15 u 13:23

Nakon kiksa u Novom Pazaru gde je skrivio penal i tako domaćinu opmogućio da trijumfuje Darko Lazić je izgubio mesto u prvom timu Crvene zvezde odnosno za duel protiv Borca čak nije bio ni na klupi.

Mladi štoper je zamolio trenera Lalatovića da mu obajsni o čemu se radi, a mladi stručnjak je celu situaciju video ovako:

– Pričali smo otvoreno i nema razloga za ljutnju. Tako sam procenio u datom trenutku i nije u pitanju nikakva kazna zbog grešaka. Svi znaju da sam Laziću individualnim radom posle treninga pomogao da napreduje i vrati se u mladu selekciju Srbije. Idemo zajedno dalje, na Lazića računam za sledeći meč sa Voždovcem, koji nas očekuje za vikend na Vračaru, objasnio je Lalatović u izjavi za Večernje novosti.

Čini se da je Lazić shvatio poruku jer je za isti list poručio da je on uvek u službi kluba.

– Nema razloga da se podiže prašina. Trener bira i odlučuje, a ja sam tu u službi Crvene zvezde. Nije smak sveta da se preskoči po neka utakmica i odmori.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter