3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Novi Pazar pobedio Zvezdu za Evropu i Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.15 u 17:34

U 21. kolu Jelen Superlige Novi Pazar je na svom terenu sa 2:1 (1:1) savladao favorizovanu Crvenu zvezdu.

U sablasnoj atmosferi Gradskog stadiona u Novom Pazaru (meč se igrao bez prisustva publike) domaćin je uspeo da napravi veliko iznenađenje, pobedi šampiona Srbije i ostane u trci za Evropu. Crveno-beli su u grad na Jošanici stigli sa željom da trijumfom nastave poteru za liderom Partizanom, ali će put Beograda pognute glave.

Obe ekipe su utakmicu počele dosta oprezno, ali je Novi Pazar poveo u 15. minutu. Tragičar meča Darko Lazić je pogrešio, Kecap mu je oduzeo loptu, uposlio je Pavlovića, a ovaj savladao Rajkovića. Ipak, radost domaćina nije dugo trajala pošto je Cvetković samo 30 sekundi kasnije izjednačio na 1:1.

Posle izjednačujućeg gola Crvena zvezda je zaigrala mnogo bolje. U 37. minutu posle sjajne akcije i fenomenalnog driblinga Stojanovića, Jović je sa pet metara šutirao u Zečevića. U 42. minutu je isti igrač ponovo dobio loptu na tacni, ali je ovog puta sa pet metara šutirao preko gola. Na poluvreme se otišlo rezultatom 1:1.

Prvu šansu u drugom poluvrmenu propustila je Crvena zvezda. Lazović je centrirao u 47. minutu, ali je Stojanović šutirao daleko preko gola. Pravo je čudo kako Crvena zvezda nije povela u 67. minutu. Raspoloženi Stojanović uposlio je Kataija, ovaj se driblingom oslobodio čuvara, ali je sa šest metara loptu poslao nebu pod oblake.

Kako to u fudbalu biva usledila je kazna. Korner je u 69. minutu izveo Novi Pazar, lopta je pogodila tragičara Lazića u ruku, a arbitar Glođović je pokazao na penal. Precizan sa „bele tačke“ bio je Jeftović.

Od tog trenutka Zvezdinim fudbalerima su se vezale noge i Novi Pazar je bio dalkeo bolji tim. Crvena zvezda je jedinu šansu za izjednačenje propustila u 92. minutu kada je preko gola šutirao Anđelković.

Crvena zvezda je ovim porazom propustila šansu da bar na nekoliko sati prestigne Partizan na tabeli, a ako crno-beli pobede Radnički iz Kragujevca pobećiće pet bodova „večitom rivalu“.

NOVI PAZAR – CRVENA ZVEZDA 2:1 (1:1)

Strelci:

Pavlović 15, Jeftović 70. penal – Cvetković 16

Stadion u Novom Pazaru. Gledalaca: bez publike. Sudija: Vlado Glođović.

NOVI PAZAR (4-5-1): Zečević – Đorđević, Vuković, Tintor, Kostić-Jeftović, Mijić, Pavlović, Radivojević, Matos-Kecap.
CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Rajković – Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković – Kovačević, Stojanović, Kataiji, Lazović – Parker,Jović

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

    • Nismo daleko bilo,nikome mi nismo jebali ni staru majku i bilo koga,samo smo maleckoj zvezdi pokazali da se mozemo i uz pomoc FSS boriti sa njima i nadigrati ih… Jednostavno bili smo bolji i pobedili posteno!!! SELLAM…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter