0
Evropske lige

LIGA 1: Ko da gol pobedio je, pet golova na šest mečeva u Francuskoj

Objavljeno: 12.04.15 u 19:16

Odigrano je još pet mečeva 32. kola šampionata Francuske, a zanimljivo je da je posle pobede Sent Etjena protiv Nanta u još četiri duela osvajača tri boda odlučio samo jedan gol, dok na jednom dvoboju se mreže nisu tresle.

Gledaoci u Lansu su odgledali utakmicu bez pogodaka pošto u duelu lokalnog tima i Lorijena nije bilo pobednika. S obzirom da je Lans odavno već otpisan moglo bi da se kaže da više razloga za žaljenje imaju gosti koji su na deobi 16. mesta sa Remsom i Tuluzom.

Kolonija srpskih igrača okupljena u Tuluzu danas je imala razloga za slavlje pošto je njihov tim slavio trijumf u duelu sa Monpeljeom, a pred svojim navijačima radovao se i Ren koji je savladao ekipu Gengana.

Pobede u gostima upisali su Lil u duelu sa Evijanom odnosno Nica protiv Remsa.

Pored zanimljive đšampionske trke u Francuskoj će biti interesantno do kraja i kada je u pitanju opstanaka pošto se traži treći putnik uz Mec i Lans. Trenutno su u najgoroj poziciji Tuluz, Rems i Lorijen, Evijan ima samo bod vipe, Bastija dva, Kaen tri, Gengan četiri, Nant pet, a NIca šest.

Liga 1, 32. kolo

Rezultati:

Sent Etjen – Nant 1:0 (1:0)
(Tabanu 18)

Evijan – Lil 0:1
(0:0)
(Bufal 81pen)

Lans – Lorijen 0:0


Rems – Nica 0:1
(0:1)
(Benrama 4)

Ren – Gengan 1:0
(0:0)
(Toivonen 80)

Tuluz – Monpelje 1:0 (1:0)
(Treho 45+2)

21.00h Bordo – Olimpik Marsej

Odigrano u petak:

Kaen – Monako 0:3 (0:1)
(Martijal 29, Silva 64, 84)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter