0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Partizan ima ozbiljan kvalitet

Objavljeno: 10.04.15 u 10:48

Posle eliminacije Jagodine u polufinalu Kupa Srbije ukupnim rezultatom 5:0, trener Partizana Zoran Milinković irazio je zadovoljstvo pruženom igrom svojih pulena na stadionu pod Đurđevim Brdom.

 

Partizan će se finalu najmasovnijeg srpskog takmičenja sastati sa Čukaričkim, koji je eliminisao Voždovac. Finale će se igrati na stadionu „Rajko Mitić“ 20. maja.

Odmah nakon meča Milinković je poručio da nije nimalo lako pobediti u Jagodni

 

– Uspeli smo u nameri da pobedimo i u drugoj utakmici. Po onome što sam video – potpuno zasluženo. U igru smo uveli dva sveža igrača – Darka Brašanca i Andriju Živkovića – kazao je Milinković za Žurnal i dodao:

– Pažljivo smo pratili kako se igrači osećaju prehodnih dana. Uprzo po početku drugog poluvremena zamenio sam najiskusnije, Sašu Ilića i Nikolu Drinčića. Obojica će za utakmicu sa OFK Beogradom biti maksimalno spremni – naveo je trener Partizana.

– Nijedan protivnik nije za uigravanje i uveravam vas da ćemo protiv svakog protivnika igrati sa najboljim mogućim sastavom. Još uvek ne mislimo na derbi jer ima puno vremena, sada mo poputno okrenuti utakmici sa OFK Beogradom – poručio je Milinković.

Bivši strateg Voždovca zabeležio je dve pobede od kako je na klupi „Parnog valjka“.

– Momci imaju ozbiljan kvalitet. Vidi se pomak u igri, to je rezultat nekih novina koje smo uveli. Gledaćemo da svedemo greške na minimum. Možemo biti zadovoljni – zaključio je Milinković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter