1
Domaći fudbal

MILINKOVIĆ: Nije lako pobediti u Jagodini

Objavljeno: 08.04.15 u 22:18

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković ocenio je posle pobede nad Jagodinom da je prva utakmica polufinala nacionalnog Kupa u Beogradu bila presudna u dvomeču dva kluba.

– Nije lako pobediti Jagodinu na njenom terenu, to je činjenica. Sigurno da je rezultat iz prve utakmice u Beogradu doprineo da igramo lakše i brzo postignemo gol na večerašnjem meču, rekao je Milinković na konferenciji za medije, dodajući da je crno-belima u revanšu „dosta toga išlo u prilog“.

– Mislim da smo zasluženo pobedili. Ostvarili smo dobar rezultat i pokušaćemo u finalu da osvojimo pehar. Čestitam igračima na ovom uspehu, poručio je Milinković.

Trener Jagodine Simo Krunić priznao je da je pobeda Partizana zaslužena.

– Nismo mogli danas da se suprostavimo Partizanu, ni fizički ni tehnički. Jednostavno, bili su spremniji i zasluženo su pobedili. Čestitam Partizanu plasman u finale Kupa, ali i mojim igračima, dali su sve što su mogli u ovom trenutku, rekao je Krunić.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Hajde ne laprdaj svi znamo da vam je Jagodina drugarica kod drugog gola odbranbeni igrac drugarice samo sto nije sam sutno loptu u svoj gol,,,vidjecomo vas proziv OFK-e,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter