0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STARTNE POSTAVE: Zvezdin juriš na pobedu sa Bosančićem od početka, Lazić izgubio svoje mesto!

Objavljeno: 09.04.15 u 16:47

U izmenjenom rasporedu 22. kola Jelen Superlige zbog Uskršnjih praznika, Crvena zvezda od 17 sati dočekuje Borac iz Čačka posle bolnog poraza od Novog Pazara i to sa dva povratnika u startnih 11 igrača.

Nenad Lalatović odlučio se za veoma ofanzivnu postavu, sa dva napadača Džošuom Parkerom i Lukom Jovićem i trojkom iza njih Lazovićem, Stojanovičem i Milošem Bosančićem. Bivši igrač Partizana je bio nezadovoljan svojim statusom u ekipi u poslednje vreme, trener Lalatović mu je žestoko odgovorio, ali je posle neuspeha u Novom Pazaru ipak odlučio da mu pruži šansu protiv čačanskog Borca.

Takođe, Darka Lazića koji je skrivio jedanaesterac protiv Novog Pazara u prošlom kolu izgubio je svoje mesto u startnih 11, a njegovo zauzeće Vukašin Jovanović.

Crvena zvezda (4-1-3-2): Rajković – Cvetković, Pavićević, Jovanović, Anđelković – Kovačević – Lazović, Stojanović, Bosančić – Parker, Jović.

Borac (4-2-3-1): Bajić – Boranijašević, Gojković, Maslać, Živković – Jovančić, Božić – Zec, Krunić, Mašović – Đerić.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter