2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAR JE NEKO SUMNJAO U NJEGOVU ODANOST? Konačno se oglasio Slaviša Stojanović!

Objavljeno: 08.04.15 u 13:24

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Slaviša Stojanović kontaktirao je danas klub sa Marakane sa namerom da demantuje nedavno pisanje medija. 

Kao što je poznato, poslednjih nedelja na stadionu “Rajko Mitić“ aktuelna tema su dugovanja.

Tim povodom, oglasio se i Slaviša Stojanović o zaostalim dugovanjima koja FK Crvena zvezda ima prema njemu, kao i na temu tužbe koju je navodno podneo.

– Niti sam dao taj intervju, niti sam podneo tužbu. Bio sam u šoku kada sam pročitao svoje izjave – rekao je Stojanović, a prenosi sajt kluba.

Uvereni smo da se slične situacije neće dešavati u budućnosti, odnosno da će predstavnici medija poštovati istinu i FK Crvena zvezda, navodi se na sajtu kluba.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. A sta tebe zabole odakle pare,ko si ti da se pitas?Nije to prodavnica neka pored pijace koja ima promet jedva da prezive,to je institucija,i pored duga,ne znaci da nema prihoda.Nemas pojma o zivotu,najbolje da ne komentarises nista.Partizan duzan,kako isplacuje fudbalere,stotine klubova u dugovima pa opstaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter