6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVIŠA STOJANOVIĆ: Zvezdo, daćeš mi mojih 100 hiljada evra!

Objavljeno: 06.04.15 u 12:46

Posle Abiole Daude, živce u isščekivanju svojih para od Crvene zvezde izgubio je i Slaviša Stojanović, trener koji je crveno-bele prošle sezone vodio do titule.

Slovenac je sa upravom kluba zbog teške fiannsijske situacije na stadionu „Rajko Mitić“ dogovorio isplatu duga u ratama. Stojanović je čekao i čekao, i naravno ništa nije dočekao. Druge nije bilo te je odlučio da tuži crveno-bele Arbitražnom sudu FS Srbije. On potražuje zasluženo zarađenih 100 hiljada evra.

– Zvezdo, daćeš mi moj novac – kratko je za Sport poručio Stojanović.

Bivši napadač Crvene zvezde Abiola Dauda tužio je FIFI šampiona Srbije zbog neizmirivanja duga po dogovoru. Čini se da će Crvena zvezda teško do evro-licence.

hotsport.rs   

0
0

6 Komentara

  1. „cigani“ zar vi jos svesni niste … koja ste vi BRUKA i SRAMOTA srpskog sporta !? NEMANJINA ulica sve moguce radi…u ove 3 godine da vas iz G…NA i DUGOVA izvuce . puno su pogresili sa starom novom upravom , pa oni su gori od svih predhodnih . u ove 3 godine kroz rupu je proslo OPLJACKANIH para od naroda bar 40-50 miliona ER-a i oprosteno ili sto su banke u stecaju , kamate , POREZI bar jos 30 miliona ER-a a TRULA-PREZADUZENA zvezda i dalje DUGUJE preko 60 milona ER-a !!! igraca i trenera je u istom periodu proslo oko 60 njih a vi jos igre i igraca za prodaju nemate ….. „cigani“ krajnje je vreme da ljude poput : dzajica, covica(on fudbal nije gledao dok u UO uso nije) , kokezu, tonceva ,bajatovica (najveceg grobara u ravnom selu), Dr.zvezdana terzica sa crvene poternice…usranu motku u ruke pa tu zvezdinu elitu rasterujte … SPASA VAM SA NJIMA NEMA …a tek kad se ljudi u NEMANJINOJ ULICI PROMENE . bolje je biti castan i posten igrati i nizu ligu a da ime i adresu (NE)menjate… , dosta je toga bilo u kosarci, vaterpolu , rukometu … „cigani“ sve je u vasim rukama…

    0
    0
    Odgovori
  2. @ dado – pisi na maternjem jeziku .. u srbiji je to dozvoljeno 😉

    Socijalizma smo se odrekli 2000’e i zagrlili kapitalizam. Shodno tome .. sve sto je vase mora biti vase .. lopove naterati da plate i svi ce biti srecni sem lopova!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Dobices crko i ti i tvoje pare fudbal je otiso u p……. maternu svaka sica ga igra za radjuje milione a nemaju pojma niko neigra za ljubav samo misli na milione a jadan radnik zivi od sice prokleti bili svi sto volke pare daju za ovaj fudbal jadni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter