1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DŽONI MIJAILOVIĆ: Indijanci, doći ću na trening nenajavljen

Objavljeno: 02.04.15 u 11:32

Bivši kapiten Crvene zvezde, Nenad Mijailović, nastavio je svoj obračun sa generalnim direktorom tog kluba, Zvezdanom Terzićem.

Kao što je poznato, Mijalović je ušao u otvoren sukob sa Terzićem krajem prošle godine kada je suspendovan zbog, kako su poručili iz Zvezde, „napada na Miloša Bosančića“.

Dobro je poznato i da je svemu prethodio serijal „anonimnih pisama“ iza kojih je stajao nekadašnji kapiten, a koja su u javnosti iznele „prljavštinu“ Zvezdana Terzića.

Nakon svega toga, crveno-beli su proterali Mijailovića iz Ljutice Bogdana, on je dobio status „persona non grata“, ugovor je raskinut na štetu igrača, ali je Arbitražna komisija FSS poništila tu odluku na štetu Zvezde.

Na stadionu „Rajko Mitić“ strepe od povratka Mijailovića, pošto je Arbitražna komisija donela odluku da on ima pravo da trenira sa ostatkom tima. Popularni Džoni najavljuje iznenadni povratak na stadion.

– Doći ću na trening, neka se ne opuštaju. Doći ću bez najave i džaba će im tada biti četiri, pet redara koje je na kapiji stadiona zbog mene postavio Zvezdan Terzić lično – rekao je Nikola Mijailović u razgovoru za Alo!

Poznato je da su čelnici crveno-belih postavili potom jako obezbeđenje na stadionu, a Mijailović se potom osvrnuo i na poruke koje su osvanule na svlačionico crveno-belih na kojima je pisalo da nije dobrodošao na stadion:

– Lepe odluke na svlačionici, ne smeju da me pogledaju u oči. Klasični indijanci – poručio je Mijailović.

Bivši kapiten crveno-belih najavio je da neće odustati ni od zarađenog novca kojeg će tražiti preko suda.

– Polako, ne želim da napravim pogrešan potez, slušam advokata, ali i dalje tražim novac koji mi pripada –  zaključio je Mijailović.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter