4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOMEDIJA: Na stadionu „Rajko Mitić“ jako obezbeđenje, a Mijailović se nije pojavio!

Objavljeno: 01.04.15 u 15:35

Saga „Crvena zvezda i Nikola Mijailović“ se nastavlja, a umesto drame danas smo na našem najvećem stdionu videli komediju.

Naime, obezbeđenje na svim ulazima popularne Marakane bilo je pojačano. Razlog je bio dolazak „buntovnika i problematičnog momka“ Nikole Mijailovića, koji je posle presude FS Srbije u njegovu korist istakao da će se posle povrtaka ekipe iz Bora priključiti treninzima. Uprava to ne želi da se dogodi te je platila jače obezbeđenje kako bivši kapiten ne bi mogao da uđe u svlačionicu. Šta više u hodniku na stadionu je stajao papir na kome je pisalo sledeće:

„Okrivljeni igrač Nikola Mijailović disciplinski je odgovoran zato što se u Beogradu, 18. i 19. novembra 2014. godine, u prostorijama FK Crvena zvezda, sa umišljajem, nekorektno ponašao prema saigraču. Dana 18.11.2014, u svlačionici prvog tima, neposredno nakon fizičkog dela treninga, uputio je igraču Milošu Bosančiću uvrede: ‘Pi… ti materina, je… ti majku, seljaku jedan’. Kada je Bosančić krenuo da odnese kopačke, nasrnuo je na njega, što je neko od igrača pokušao da spreči, ali se Mijailović otrgao, prišao Bosančiću sa leđa, udario ga glavom u levi obraz, nakon čega je nastavio da vređa Bosančića i njegovu porodicu“, stajalo je u poruci okačenoj na vratima.

U toj poruci stajao je i podatak da je Mijailović i dan nakon toga bio agresivan prema Bosančiću, i da je to dodatno „prelilo čašu“.

„Dana 19.11.2014, u sobi za fizioterapeute, dok je Miloš Bosančić čekao na red za masiranje, okrivljeni Nikola Mijailović ušao je u prostoriju i obratio mu se rečima: ‘Šta se žališ Stanetu, pi… jedna’, misleći na Bosančićevog prijatelja koga je obavestio o incidentu. Krenuo je da ga udari levom rukom u glavu, ali je Bosančić desnom rukom blokirao udarac, nakon čega su fizioterapeut Ivan Popović i prisutni igrači zaustavili dalje napade Mijailovića. Nastavio je da vređa Bosančića rečima: ‘Je… ti majku i oca, Sve ti je…, pi… mala, je… ti ja mater, pi… grobarska'“.

I kada su svi očekivali dramu, ništa se nije dogodilo. Prvotimci su odradili trening, a od Nikole Mijailovića nije bilo ni traga ni glasa. Da li će se bivši kapiten na kraju pojaviti, videćemo u narednih nekoliko dana.

hotsport.rs   

0
0

4 Komentara

  1. Džoni je jutros otputovao na Tajland…Dobio je na papiru da ne može da trenira sa ekipom i dečko je otišao na odmor,a Terza će Zvezdinim novcem da plati 150.000 eura…

    0
    0
    Odgovori
    • Видиш да новинари са ДИПЛОМОМ не знају шта је драма… Таква држава, нису они криви

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter