0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAVI DELIJA VERAN JE K’O PAS: Lazović uradio ono što niko ne bi, ovim gestom zaradio je večnu ljubav!

Objavljeno: 26.03.15 u 10:10

Ekipa Crvene zvezde nalazi se u finasijskim problemima, kompanija Gasprom još nije donirala novčana srestva na stadion „Rajko Mitić“, pa se klub grčevito bori da izbori evropsku licencu.

Nije tajna da finasijska kriza u Ljutice Bogdana preti da sruši sve ono što su generacije stvarele. U klubu se svako bori na način na koji zna i može, a jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, Darko Lazović, rešio je da pruži svoj doprinos.

Iako se pred start prolećnog dela našao u nemilosti uprave, iako su ga nijanse delile čak i od odlska iz kluba, brzonogi dribler pokazao je da je pravi zvezdaš.

Naime, kako prenosi Sport, Lazović se dogovorio sa upravom kluba da do isteka ugovora, tačnije do leta, za crveno-bele igra bez bilo kakve novčane nadoknade.

Takođe, poznato je da je Zvezdan Terzić ove zime javno gunđao na visinu primanja Darka Lazovića, a u jednom trenutku je, čak, kazao da „ne igra toliko dobro kolika mu je plata“.

Lazović je demant dao na terenu, kada je sa dva gola srušio Jagodinu ovog proleća. Takođe, on je svojim golom doneo bodove i u meču sa Napretkom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter