3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU: Gasprom odugovlači, crveno-belima ističe vreme za evro-licencu

Objavljeno: 25.03.15 u 21:28

Nadali su se u Crvenoj zvezdi da bi novi ugovor sa ruskim naftnim gigantom Gaspromom mogao da pomogne prilikom dizanja kredita kojim bi bio pokriven minus i tako dobijena licenca za evropska takmičenja, ali…

Pre samo nekoliko nedelja pojavila se informacija da je Gasprom spreman da crveno-belima odobri novi petogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu vredan neverovatnih 20 miliona evra.

Ta najava je poslužila čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana da se ponadaju da bi na konto toga Crvena zvezda mogla da se zaduži kod neke od banaka i tako neutrališe dug od još oko šest miliona evra do 31. marta (dug je bio 11 miliona, u međuvremenu isplaćeno dva i sa pojedinim poverenicima dogovreno prolongiranje plaćanja)što je rok koji je dala UEFA.

Zbog toga se na Marakani praktično ne spava makar kada je u pitanju administracija jer se čeka „mig“ iz Sankt Peterburga odnosno kompanije Gasprom koja se takođe nalazi u problemu zbog pada cene energenata na svetskom tržištu.

Da li će Rusi na vreme, što se tiče Zvezde, doneti odluku i tako pomoći crveno-belima da se nakon godinu dana pauze pojave u Evropi ili će i naredne godine navijači našeg najtrofejnijeg kluba evromečeve gledati samo na malim ekranima saznaćemo najkasnije za nedelju dana.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. koja se prevara sprema ?! kakav kredit na osnovu sponzorskog ugovora ???????????? nema banke na svetu , da klijentu koji je DUZAN preko 60 miliona ER-a da , DA bilo kakav kredit u bilo kom iznosu…na osnovu sponzorskog ugovora na 5 godina i vrednost ugovora od 20 miliona ER-a . kediti se odobravaju obavezno-obicno sa zdravim pokricem-GARANCIJOM minimum 1 : 3 . sponzorski ugovori su nesto 100% NESIGURNO ( sponzor uvek iz bilo kog razloga takav ugovor NE mora da ispostuje … sta mu ko moze za NE izvrsenu – dogovorenu obavezu ). bilo koja banka na svetu …u ovakvoj , strateskoj, ekonomskoj, politickoj situaciji…prilika u rusiji i oko rusije (pod ekonomskim sankcijama ) i jos gasprom ( sa mogucim blokadama u placanju ) , NECE DATI BILO KAKAV KREDIT TAKVOM KLIJENTU !!! ovoliko spinovanja oko zvedinih DUGOVA i obezbedjenje para za evro-licencu je priprema za PREVARU decenije . to jedino moze da uradi-naredi nekoj domacoj banci DRZAVA-VLAST . da se odobri kredit za koji se unapred zna da je bez pokrica i mogucnosti vracanja … slucaji poznati, kako su se krediti uzimali i vracali , banke gasile : agrobanka, univerzal banka , razvojna banka vojvodine … zvezda je vec uzimala takve kredite koje nije vracala od banaka koje su se ugasile . te KREDITE-DUGOVE vraca ceo narod Srbije . posto nas premijer iz dana u dan upucuje na: stednju, rad , diciplinu , uredno izmirivanje obaveza od komunalija, telefona, struje, vode, gasa, kupovine karte u autobusu, redovno placanje rata kredita i poreza … ako to narod (NE)uredno radi na vratima moze da ocekuje ljude da mu imovinu plene . narod to isto ocekuje da premijer sve to na voljeni klub primeni . da vec opljackani i ponizeni narod zbog zvezdine evro-licence bude dodatno ponovo opljackan … ALO … DOSTA JE BILO .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter