0
Evropske lige

OPTIMISTA: Svetski sam šampion, želim Zlatnu loptu!

Objavljeno: 25.03.15 u 18:46

Vezni igrač Arsenala i nemačke reprezentacije Mesut Ozil veliki je optimista po pitanju osvajanja Zlatne lopte za najboljeg fudbalera sveta i smatra da je baš on zaslužuje.

Mesut Ozil od kako je prešao u Arsenal ne pruža ni blizu partije kao kada je igrao u dresu Reala iz Madrida i sa Svetskog prvenstva u Brazilu u dresu Nemačke. Ipak, i pored toga, on smatra da zbog svojih kvaliteta zaslužuje dajednog dana osvoji Zlatnu loptu.

– Ako nastavim da se razvijam kao fudbaler i ostanem zdrav, voleo bih da u narednih nekoliko godina držim Zlatnu loptu u rukama. Uveren sam da to može da se dogodi. Osećam se veoma pozitivno. Svetski sam šampion i igram za vrhunski tim Premijer lige – objasnio je Ozil svoju računicu.

Kada je nastupao u Bundesligi i španskoj Primeri bio je mnogo zapaženiji nego u premijerligašu Arsenalu. To objašnjava drugačijim stilom igre.

– Mnogo je veći fizički test ovde nego što je u Španijki i Bundesligi. Konstantno imam modrice, koje me čine čvršćim. Fizički se osećam bolje nego pre – dodao je Ozil.

Sličnu izjavu imao je još jedan igrač Reala, Karim Benzema.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter