Fudbalska utakmica na turniru “Istra zimski kup” između Novog Pazara i banjalučkog Borca prekinuta je u hrvatskom Novigradu zbog tuče između igrača dva tima, a trener Pazaraca Milorad Kosanović okrivio je protivnike za ove incidente.

Do incidenata je došlo u 51. minutu posle duela između defanzivca Pazara Miloša Tintora i igrača Banjalučana Joce Stokića nakon čega je Milorad Kosanović odlučio da povuče ekipu.


– Klasika koja se dešava kada igraš prijateljsku utakmicu, onda neko ko ima neke ambicije postaje nervozan i pravi nervozu. Desio se jedan start kada je njihov igrač odreagovao nekorektno i počeo rukama da tuče našeg igrača s leđa. Pritrčao je naš drugi igrač i odgurnuo ga, a nakon toga svi igrači i cela klupa pritrčali su prema njima – rekao je Kosanović i dodao:

– U takvim situacijama najpametnije je više se ne družiti sa takvima, jer sve gubi smisao. Nakon toga svaki start bio bi laktanje, napad na sudiju ili udaranje, i neko bi se povredio. Doneo sam odluku da prekinemo utakmicu, pozvao sam igrače napolje i zbog toga nema ni povređenih. Ništa ozbiljno, ali kada neko počinje fudbal da koristi za boks to ne ide, ja na to nisam navikao, ne mogu to da gledam i nisam hteo to više da gledam – istakao je Kosanović, a prenosi Tanjug.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.