0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PREKID ZBOG TUČE: Pazarci i Banjalučani ukrstili pesnice u Hrvatskoj

Objavljeno: 02.02.15 u 17:58

Umesto da odigraju pripremni fudbalski meč kako bi proverili trenutnu formu na pripremama koje obavljaju na hrvatskom primorju fudbaleri Novog Pazara i banjalučkog Borca su nešto pre isteka prvog sata igre na utakmici turnira u Novigradu ukrstili pesnice.

Kako saznaje Mondo incident je izbio u 58. minutu kada su se sukobili Miloš Tintor i Joco Stokić odnosno kada je defanzivac Novog Pazara fizički nasrnuo na napadača Borca kojeg je oborio na travu i udario pesnicom.

– Joco se pokoškao sa igračima Pazara, a onda je Tintor pritrčao, praktično s leđa i udario šakom Stokića u bradu. Usledio je opšti haos na terenu, igrači su se tukli, ali srećom nije bilo još nekih posledica, ispričao je za MONDO jedan od očevidaca.

Stokić je nakon sukoba odvezen u lokalnu bolnicu kako bi bilo provereno da li je zadobio potres mozga ili neki prelom, a kada su se strasti smirile fudbaleri su napustili teren odnosno meč nije nastavljen.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter