6
Fudbal

NA CENI: Umesto u Zvezdu, odlazi u Premijer ligu!?

Objavljeno: 27.01.15 u 14:23

Vezni fudbaler prethodnih dana bio na pragu prelaska u Crvenu zvezdu, a danas se pojavila informacija da se nalazi na meti premijerligaša.

Kako prenosi renomirani ostrvski portal Talksport.com, Aston Vila, Kristal Palas i KPR razmatraju opciju da u svoje redove dovedu 20-godišnjeg vezistu Sutjeske Vladimira Jovovića. 

Iako je njegov transfer u Zvezdu bio praktično završen posao, pregovori su obustavljeni pa Jovović neće doći na stadion “Rajko Mitić“ ove zime.

Njemu na leto ističe ugovor sa crnogorskim klubom, pa engleski klubovi razmatraju da li da ga dovedu ove zime za određenu sumu novca ili da sačekaju do leta kada će postati slobodan igrač.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. to sto je decko isao na utakmice kosarkaske partizana drage delije, neznaci da je grobar.isao je i na zvezdine i buducnosti.neosporno je drugo da je decko izuzetan talenat i da bi peske dosao u zvezdu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter