0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET: Jovović možda i ne dođe u Zvezdu, Terzić ne prihvata ucene

Objavljeno: 24.01.15 u 20:35

Iako je promocija bila zakazana za danas, a igrač je već imao avionsku kartu za Ljubljanu, fudbaler Sutjeske Vladimir Jovović možda i ne postane igrač Crvene zvezde i to zbog zastoja u pregovorima sa nikšićkom Sutjeskom.

– Došlo je do zastoja u pregovorima sa Sutjeskom. Vladimir je u Beogradu, čeka rasplet, ali mi ne nećemo da prihvatimo dogovor po bilo koju cenu. Nadam se pozitivnom raspletu, videćemo danas-sutra, rekao je Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana.

Kada je reč o Radetu Kruniću prvi operativac crveno-belih, posle vesti da će mladi vezista karijeru nastaviti u Vojvodini, kaže da za njega ionako ne bi bilo mesta u timu Nenada Lalatovića jer je Vukan Savićević „proigrao“ na pripremama, a pored toga Zvezda već ima čak osam igrača koji konkurišu za četiri mesta u veznom redu. Pored toga Tezić tvrdi da je prilično komplikovana situacija kada se radi o Krunićevom ugovoru sa Donjim Sremom, Veronom, menadžerom ne otkrivši ni u jednom trenutku da ima krivice i u redovima srpskog šampiona koji nije mogao da garantuje da će Krunić redovno dobijatizarađene plate.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter