0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEM: Nikoliću zabranjeno da vodi ekipu i na pripremnim utakmicama!

Objavljeno: 26.12.14 u 16:33

Trener Partizana Marko Nikolić suspendovan je na tri meseca zbog incidenata na utakmicu u Novom Pazaru. pošto kazna teče od 11. decembra do 11. marta, mislilo se da ćee mladi stručnjak propustiti mečeve protiv Voždovca, Radničkog iz Niša i Donjeg Srema. Međutim, pojavio se novi problem…

Suspenzija Nikolića se odnosi i na prijateljske mečeve Partizana. To znači da neće moći da sedi na klupi ni u mečevima u pripremnom periodu.

Klub će se žaliti na kaznu Disciplinske komisije koja u svom obrazloženju kaže da se ona odnosi na sve javne utakmice Partizana.
– To znači da on ne bi mogao da vodi ekipu ni na pripremama, jer tamo postoje inostrane sudije. Generalno, to je veliki hendikep za bilo koju ekipu, posebno za našu, jer su se igrači već navikli na trenera. Zato ćemo se i žaliti – rekao je Partizanov potpredsednik za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković, a prenosi MocartSport.

Nikolić bi svojoj dužnosti trebalo da se vrati 14. marta, na utakmici protiv Rada. Da li će sesti na klupu nešto ranije, zavisi od epiloga žalbe…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter