4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EPILOG INCIDENATA: Nikolić suspendovan tri meseca i plaća 300.000 dinara, a Novi Pazar milion!

Objavljeno: 24.12.14 u 17:42

Trener Partizana Marko Nikolić suspendovan je na tri meseca! Ovo je epilog nesportskog ponašanja na duelu u Novom Pazaru, a Nikolić će još morati da plati i novčanu kaznu od 300.000 dinara.

Kažnjen je i Novi Pazar i to sa tri meča bez prisustva publike, na svom terenu, i novčanom kaznom od 1.000.000 dinara zbog slabe organizacije utakmice.

– U slučaju Novog Pazara reč je o novom u nizu prekršaja i izrečena disciplinska mera je kumulativna za sve prethodne. Podsećam, Novopazarci su bili kažnjeni sa dve utakmice igranja kod kuće sa zatvorenom Tribinom Sever, izricane su im uslovne disciplinske mere, druge različite kazne, uključujući i novčane, tako da smo sve to uzeli u obzir prilikom izricanja današnje odluke. Na meču protiv Partizana ustanovljena je slaba organizacija susreta, nedolično ponašanje navijača domaćeg kluba i ubacivanje raznih sredstava u teren, od kojih je jedna petarda pogodila u glavu trenera Partizana Nikolića. S druge strane, Marko Nikolić, trener Partizana, je takođe u tekućem delu šampionata često ponavljao prekršaje i zbog toga je kažnjavan. Poslednja uslovna kazna mu je upravo istekla, pa je ka i njemu odlučivano kao prema nekome ko je ponavljao greške. Kazna treneru Nikoliću počinje da teče od momenta izricanja mere suspenzije, znači od 11. decembra 2014. godine –  izjavio je predsednik Discuiplinske komisije FSS Žarko Stevanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Novom Pazaru se žestoko gleda kroz prste. Gostujući navijači ne mogu da gostuju „jer im se ne može garantovati sigurnost“. Mislim da je kazna Pazarcima preblaga, a slično mislim i za Nikolića koji je bahat i bezobrazan. Ali to je trener „Titovog blizanca“, a njima se uvek debelo gleda kroz prste.

    0
    0
    Odgovori
  2. I ocekujete da ljudi ne budu ogorceni u tom gradu?! Koliko god se mi voleli ili mrzeli,imalo tu netrpeljivosti sa FK Novim Pazarom,ovo je sramna odluka.Aj tih milion dinara da stavimo po strani,ali 3 utakmice bez prisustva publike na domacem terenu?
    Pratio sam utakmicu uzivo na Areni, i ta petarda ga nije pogodila u glavu vec je pukla 20 cm od njega.Da se ne lazemo.
    Uglavnom,mizeran scenario.Ovom uobrazenom kvazi treneru nije imalo potrebe davato bilo kakvu kaznu,jer kao da je niste ni izrekli.Pozdrav iz Kragujevca,i podrska komsijama da se smanji kazna !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter