0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

‘ZAISTA NISMO IMALI SREĆE NA ŽREBU’: Kapiten Čukaričkog pred gostovanje u Surdulici ima jasan cilj!

Objavljeno: 24.11.20 u 12:45

Čukarički nije bio miljenik sreće prilikom žreba za prvo kolo Kupa Srbije, Brđani su morali na teško gostovanje superligašu Novom Pazaru. Prva prepreka je ‘preskočena’, žreb je potom belo-crne poslao na još jedno teško gostovanje, Radniku u Surdulici (sreda, 13,30 časova).

– Zaista nismo imali sreće prilikom žreba za prve dve runde. Posle puta u Novi Pazar sada idemo u Surdulicu, a u prošlom prvenstvenom kolu smo bili u Lučanima. Ali, ne tražimo bilo kakav alibi, naš cilj se zna, a to je plasman u četvrtfinale Kupa Srbije – kazao je kapiten Čukaričkog u odsustvu Marka Docića, Stefan Šapić.

Čukarički po tradiciji ima mnogo problema na gostovanjima u Surdulici, u poslednjih pet mečeva Radnik je slavio dva puta, a tri susreta završena su nerešenim ishodom.

– Uvek je tvrdo i napeto kod njih na gostovanju. Eto, do kraja ove kalendarske godine imaćemo dve prilike da napokon pobedimo u Surdulici. Uz napomenu da u Kupu nema popravnog, ali da prolaz dalje možemo da ostvarimo i posle jedanaesteraca. Naravno, potrudićemo se da u meč uđemo onako kako treba od starta, da ponovimo pristup koji smo imali na gostovanjima u Senti i u Lučanima. Kad se vratim na meč protiv Mladosti, zaista mi je krivo što nismo pobedili, mislim da smo zaslužili tri boda – kazao je Šapić, koji je potom nastavio:

– Za rivala imamo iskusnu i tvrdu ekipu, ali nadam se da je red za našu pobedu u Surdulici. Svakako nećemo kalkulisati, nama je Kup podjednako važan kao i Super liga. Dobra stvar je što smo ušli u formu, igramo dobro, na nama je da to sada potvrdimo i u Kup duelu – istakao je Šapić.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ZA LJUBAV I MRŽNJU JE POTREBNO DVOJE’: Terzić nikada opširniji – i o Partizanu, reprezentaciji, finansijama, Vučiću, Vidiću…

Nije želeo zamenik kapitena da govori o narednim izazovima posle gostovanja Radniku, odnosno o duelu protiv Napretka na Banovom brdu (nedelja, 15 časova) i potom gostovanju Partizanu vikend iza toga.

– Zaista je fokus sada na utakmici protiv Radnika. Imamo gust i težak raspored, ali i dovoljno kvalitetnih igrača da sve to iznesemo – poručio je Stefan Šapić.

FOTO: FK Čukarički

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter