0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KAKVA GLAVOBOLJA ZA STANKOVIĆA: Crvena zvezda bez njegove ‘magije’ u Gentu – postoji još jedan problem!

Objavljeno: 24.11.20 u 10:44

U četvtak od 18.55 sati ekipa srpskog šampiona sastaće se sa Gentom u okviru 4. kola grupne faze Lige Evrope.

Ipak, na veliku žalost, šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković neće moći da računa na najboljeg igrača, Aleksandra Kataija.

On je povredio primicač na baraž utakmici Srbije sa Škotskom, a prema prognozama lekara, neće moći da se oporavi do dvoboja u Belgiji, u kome bi srpski šampion pobedom širom otvorio vrata naredne faze, pišu ‘Večernje novosti’.

PROČITAJTE JOŠ: IAKO SE DERBI IGRAO PRED PRAZNIM TRIBINAMA, GROBARI SU NAŠLI NAČIN DA OSTAVE PORUKU VOLDENU: I dalje mu nisu oprostili – ‘Pare su samo papir…’

Nema sumnje da će ovo predstavljati ogroman hendikep za crveno-bele. Podsetimo, u prvom duelu Katai je pitanje pobednika rešio iz slobodnog udarca, kada je lucidno nadmudrio golmana Genta.

U konkurenciji za meč neće se naći Milan Rodić (korona virus), Seku Sanogo (žuti kartoni), dok je Marko Gobeljić pod znakom pitanja.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter