0
Evrokupovi

FOTO: YT Screenshot

ANTONIO KONTE: Moramo da pobedimo Real, za nas je to finale!

Objavljeno: 24.11.20 u 22:25

Trener Intera Antonio Konte svestan je da samo pobeda nad velikim Real Madridom ostavlje njegov tim u trci za jedno od prva dva mesta u grupi B Lige šampiona.

Inter trenutno zauzima poslednje mesto u B grupi Lige šampiona.

‘Neroazuri’ imaju samo dva boda iz prva tri meča i u 4. kolu imaju imperativ pobede protiv Madriđana.

– Za nas to predstavlja finale – rekao je Antonio Konte na konferenciji za medije i dodao:

Nakon poslednjeg poraza u Madridu i dva prethodna remija nemamo puno izbora. Naravno, biće to vrlo teška utakmica, dobro znamo ko nam dolazi u goste, ali možemo da pobedimo. Videli smo i u prethodnoj utakmici u Madridu da možemo da se nosimo sa Realom.

Konte kaže da protiv Reala njegov tim mora da pruži najbolju igru ove sezone.

– Koncentracija, agresivnost, glad za pobedom. Sve i svi – poručuje trener Intera.

Real stiže oslabljen, bez Karima Benzeme, kapitena Serhija Ramosa, Luke Jovića, Federika Valverdea, Edera Militaoa i Alvara Odriozole.  

– Mislim da Real ne može plakati s te tačke gledišta. Oni još uvek imaju jaku ekipu, sa igračima Real Madrida  rekao je Antonio Konte i istakao da je Grupa B najjača u Ligi šampiona.

– I dalje mislim da je naša grupa najteža. Zaslužili smo više bodova s ​​obzirom na igre koje smo prikazali, ali svesni smo trenutne situacije i daćemo sve od sebe da je popravimo – zaključio je Konte.

Meč između Intera i Reala na programu je u sredu od 21 čas. U istoj grupi od 18.55 časova igraju Borusija Menhengladbah – Šahtjor. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter