2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Ovo su važna i teško izvojevana tri boda’

Objavljeno: 22.11.20 u 20:50

Crveno-beli ostvarili još jedan trijumf!

Šef stručnog štaba Crvene zvezde je veoma zadovoljan nakon dobrog rezultata koji je njegova ekipa ostvarila.

Fenomenalna utakmica protiv druge ekipe u Srbiji. Bilo je ovo teško gostovanje, ali mislim da svi zaslužuju pohvale. Ovo su važna i teško izvojevana tri boda. Dobro spremljena, a potom i ‘predstavljena’ utakmica na terenu od strane igrača. Čestitam im na pobedi, zaslužili su je u potpunosti- rekao je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina je arhivirana, Zvezda sada mirne glave može da se okrene Gentu

Aktuelnog šampiona Srbije u četvrtak očekuje važna utakmica u okviru grupne faze Lige Evrope. Protivnik je Gent.

Svaki meč je priča za sebe. Važan je bio i današnji duel sa Vojvodinom, a isto tako će biti i protiv Genta. Nisam doživeo susret sa Vojvodinom kao uvertiru u nešto. Umor je prisutan i biće ga, jer su se igrači mnogo potrošili. Meni je ipak najvažnije da se niko nije povredio. Ostaje nam da radimo na oporavku i da se što bolje spremimo za četvrtak- zaključio je Stanković.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Kad protiv propale vojvodine igramo sa tri stopera I dva defanzina zadnja onda je to kraj zdravog razuma. ubice nas gent pa makar igrali I sa sest stopera. Ovo je sramota za Tim koji je bio prvak evrope

    0
    0
    Odgovori
  2. odlicno postavljena taktika protiv zvezde od trenera Lalatovica, igramo sa cetiri beka, dvojica su bonus……..da smo normalna zemlja covek bi bio trener u divljini Prokletija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter