0
Fudbal

FOTO: FSS

ČUVENI SRPSKI GOLGETER STAO UZ KOKEZU: ‘Nije on kriv, nikada neću pljuvati po savezu!’

Objavljeno: 22.11.20 u 15:50

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde Darko Kovačević stao je u odbranu Slaviše Kokeze.

Posle kritika na račun Slaviše Kokeze i rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije stigla je i podrška uprkos neuspehu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Fudbalska javnost u Srbiji digla se na noge nakon otvorenog pisma Nemanje Vidića u kojem je uputio niz kritika na račun FSS.

Jedan od onih koji podržava FSS je i čuveni napadač Darko Kovačević, bivši sportski direktor reprezentacije, koji je za ‘Informer’ podržao aktuleno rukovodstvo.

Nikad neću govoriti protiv Fudbalskog saveza Srbije i ljudi koji tamo rade, jer verujem da rade najbolje što znaju i da imaju najbolje namere. Saglasan sam s izjavom Tomislava Karadžića da predsednik Slaviša Kokeza nije kriv za ovaj rezultatski neuspeh, jer je obezbedio sve idealne uslove reprezentaciji. Mi iz sportskog sektora snosimo odgovornost za rezultate na terenu – rekao je Kovačević.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI IMAMO GOL KOLA U SUPERLIGI?: Pogledajte ‘bombu’ fudbalera Čukaričkog kojom je svom timu doneo nova tri boda! (VIDEO)

Ko je kriv za neuspeh, da li bi možda selektor Ljubiša Tumbaković trebalo da ode?

– Nije moje da pričam šta bi ko trebalo da radi, ali svi treba da mislimo o interesu srpskog fudbala. Niko nije zalepljen za fotelju. Da uradimo analizu, utvrdimo propuste, onaj ko je pravio greške neka preuzme odgovornost i da krenemo dalje – rekao je bivši napadač Crvene zvezde, Lacija i Juventusa i potom dodao za kraj:

– S Krstajićem smo počeli da podmlađujemo reprezentaciju kroz Ligu nacija, osvojili prvo mesto u grupi i tako stvorili priliku da se preko baraža plasiramo na EP – zaključio je Kovačević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter