2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TERZIĆ UMESTO KOKEZE NA ČELU FSS?: Oglasio se generalni direktor Crvene zvezde i stavio tačku na ovu priču!

Objavljeno: 20.11.20 u 15:45

Fudbalska scena u Srbiji poprilično je uzdrmana poslednjih dana.

Sve više se priča o potencijalnom odlasku Slaviše Kokeze sa mesta predsednika FSS, a pojedini mediji preneli su informaciju da bi u njegovu fotelju mogao da sedne generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

Imam još mnogo toga da uradim u Crvenoj zvezdi. I fokusiran sam samo na Zvezdu – kratko je poručio Terzić za ‘Telegraf.rs’.

Terzić je zamolio medije u Srbiji da ga ne pominju kao kandidata za predsednika FSS.

PROČITAJTE JOŠ: APSOLUTNO ŽELIM DA POBEDIM ZVEZDU: Lalatović ‘naoštren’ kao nikada do sad – trener Voše pred utakmicu sa Zvezdom prokementarisao pismo Nemanje Vidića! (VIDEO)

– Najljubaznije bih zamolio sve medije da mene ne pominju kao kandidata za predsednika FSS, jer ja za tu poziciju nisam zainteresovan. Radim posao u klubu koji volim, fokusiran sam na osvajanje četvrte uzastopne šampionske titule i već pravimo tim za naredne kvalifikacije za Ligu šampiona – zaključio je Zvezdan Terzić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Takav tip sa sudskim procesom na stand-by-u ne moze biti predsednik FSS! On kao takav moze biti samo na celu CZ gde vladaju zakoni mocnika, a zna se kojih!
    Sa druge strane, FSS nije Zvezdina prcija i tamo valjda ne vladaju nasledna prava Cerge!?
    Red je da predsednik bude neko izvan van direktnog uticaja Velikog dvojca. Npr. Vojvodine ili nekog drugog kluba!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter