0
Fudbal

FOTO: FSS

EVO ŠTA TREBA DA SE DESI PA DA SRBIJA NE ISPADNE: ‘Orlovi’ jedino ovim putem mogu da prežive u B diviziji!

Objavljeno: 16.11.20 u 09:17

Fudbalska reprezentacija Srbije u poslednjem kolu ovosezonske odlučivanje o narednoj Ligi nacija, tačnije u kojem će se rangu takmičiti.

Orlovi se posle remija sa Mađarskom (1:1) i pobede Turske nad Rusijom (3:2) nalazi na poslednjem mestu na tabeli, sa tri boda manje od trećeplasirane Turske.

Ipak, šanse za opstanak u B Ligi još nisu izgubljene.

Sve će stati u 90, a verovatno i nešto više minuta fudbala u sredu, kada će se u poslednjem kolo sastati Srbija – Rusija, odnosno Mađarska – Turska. Izabranicima Ljubiše Tumbakovića je naravno neophodan trijumf, prvi ove sezone u Ligi nacija, ali i da se poklopi rezultat na drugoj utakmici.

PROČITAJTE JOŠ: ALBANCI NISU ZNALI DAL DA SE RADUJU ILI PLAČU: Dok su slavili pogodak, lopta je završila u njihovoj mreži i to udarcem sa pola terena! (VIDEO)

Naime, očekuje se da naš sinoćni rival savlada Tursku i u tom slučaju bi oni, kao i naša selekcija imali šest bodova. Tada bi odlučivao međusobni skor, koji je na strani naše selekcije.

Da podsetimo, Srbija i Turska su u Beogradu igrale bez golova, 0:0, a kada su Turci bili domaćini, rezultat je bio 2:2 i upravo ta dva u gostima idu u korist našem timu, pa bi Srbija završila na trećem mestu, a u Ligu C bi ispala Turska.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter