3
Fudbal

NISAM MOGAO DA IH PREPOZNAM, NIŠTA NISU ISPOŠTOVALI: Tumbaković nakon tragičnog poraza! (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.20 u 23:52

Reprezentacija Škotske je uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo.

‘Orlovi’ nisu uspeli ni nakon 20 godina da se plasiraju na EURO, nakon što su večeras izgubili od Škotske nakon penal serije rezultatom 5:4.

Imao je selektor Ljubiša Tumbaković da večeras sa svojim izabranicima ispiše istoriju na neki način, međutim, u tome nije uspeo. Orlovi od prvog minuta utakmice nisu uspeli da uspostave igru, nisu stvarali šanse, dok je lopta uglavnom bil au nogama škotskih fudbalera.

To nije bilo neko iznenađenje, to je bila naša neka ‘smušena’ igra od početka, što nije bilo dogovoreno, niti planirano. Na poluvremenu smo se dogovorili da to bude malo ubedljivije i uspeli smo da uspostavimo igru, i da dođemo do nerešenog rezultata nakon 90. minuta – izjavio je Ljubiša Tumbaković nakon meča.

Pobednika su večeras odlučili penali, nakon što je posle 90 minuta rezultat bio 1:1.

PROČITAJTE JOŠ: NIŠTA OD EVROPSKOG PRVENSTVA: ‘Orlovi’ spušteni na zemlju nakon penal ruleta – Mitrović tragičar! (VIDEO)

– Penali su čista sreća, Škoti su i u prošlim kvalifikacijama protiv Izraela pogodili svih pet, i sada to isto ponovili. Kada jedna ekipa dozvoli sebi da dođe do penala, tu više ništa nije sigurno.

Ja njih nisam mogao da prepoznam, ništa od onoga što smo se dogovorili nisu ispoštovali. A onda kad počneš da juriš rezultat, onda je već kasno. Trebali smo mi da budemo ti koji napadamo, da prebacimo težište na njihovu polovinu i povedemo. Kada tako nešto ne uradiš, onda daš protivniku šansu da se razigra – ističe selektor reprezentacije Srbije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport)

FOTO: FSS

0
0

3 Komentara

    • tako je, nakon svakog poraza treba promeniti trenera. kako dobra ideja, u istoriji nam se baš kao dobro pokazalo ta odluka, skoro svaki put

      0
      0
      Odgovori
      • Realno u zadnjih 20 godina imali smo dva trenera da su napravili da budemo tim, Antica i Mihajlovica. Miha da je ostao bili bi smo tim, i kad smo gubili izgledali smo bolje nego i jednu utakmicu pod Tumbakovicem, protiv Norvezana su nas vile pronosale i stvorena je iluzija kao da igramo protiv Njemaca, a i Skoti bi ih lakse izbacili nego mi

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter