0
Domaći fudbal

ROBERTO KARLOS MOŽE DA MU POZAVIDI: Poput najvećih fudbalskih majstora – nesvakidašnja golčina u našem nižerazrednom takmičenju! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.20 u 18:42

Kakva golčina u nižerazrednom takmičenju u Srbiji.

Fudbalske majstorije ne viđamo samo u najeltnijim takmičenjima. U Srbiji je juče postignut jedan od najlepših golova ove sezone.

Ono što je posebno zanimljivo, pogodak nije postignut u Superligi Srbije, već nekoliko ‘stepenica’ ispod. U pitanju je Borski okrug, utakmica između Brestovca i Zlota, koja je završena rezultatom 3:4.

PROČITAJTE JOŠ: SRBIN JE NA OVAJ NAČIN ZASENIO SVET: Pogledajte evrogol nekadašnjeg igrača Partizana, ubačena lopta sa desne strane, a onda… (VIDEO)

Autor ovog fenomenalnog pogotka jeste Milan Vasić, koji je iz ‘slobodnjaka’ maestralnim šutem savladao golmana protivničke ekipe.

Ovakav gol nas podseća na ‘dela’ najvećih majstora slobodnih udaraca, poput Roberta Karlosa, Žunjinja Pernambukana, Siniše Mihajlovića…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter