0
Fudbal

FOTO: Screenshot

BIVŠI IGRAČ ČUKARIČKOG BACIO U TRANS KOMENTATORA: Napadač doneo tri boda Milojevićevom timu, a onda spektakularno zaplesao! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.20 u 17:57

Ekipa koju s klupe predvodi naš stručnjak Vladan Milojević nastavila je s pobedama.

Al Ahli se vratio na pobednički kolosek u Premijer ligi Saudijske Arabije, nakon neočekivanog poraza i to na spektakularan način.

Milojevićev tim je u gostima pobedio Al Ain 4:3 u vrlo napetom meču, u kome je viđeno mnogo uzbuđenja, a trijumf na kraju doneo bivši napadač Radnika iz Surdulice i Čukaričkog Samjuel Ovusu.

Inače, Al Soma je u prvom poluvremenu postigao het-trik, a Al Ahli je poveo 3:1, ali je Al Ain do poluvremena izjednačio na 3:3.

PROČITAJTE JOŠ: RUŽNE SCENE NAKON MEČA ZLATIBOR – NOVI PAZAR: Igrač gostiju isprovocirao Pazarce, potom svi krenuli na njega (VIDEO)

Tačku na ovaj duel stavio je Ovusu, koji je dobio loptu na desnoj strani kaznenog prostora od Mitrita i iz veoma teške pozicije loptu sproveo u mrežu. A onda je usledio slavljenički ples:

To je bilo dovoljno za pobedu 4:3, treću u prva četiri kola novog šampionata, a Al Ahli je sada drugi, sa bodom manje od lidera Al Hilala, posle nekompletnog četvrtog kola.

Inače, Ovusu je u ovaj klub stigao nedavno na tromesečnu pozajmicu iz AL Fejhe, u koju je prešao iz Čukaričkog, a ovo je bio njegov prvenac.

Što se srpskog internacionalca Ljubomira Fejse tiče, on je svih 90 minuta bio na terenu, dok Marko Marin nije ulazio u igru.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uživo sa stadiona Barselone,naša draga @fanistipkovic ❤️ Koji rezultat očekujete? Barselona-Dinamo Kijev #Barcelona #Barca #ChampionsLeague #FaniStipkovic

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter