0
Evrokupovi

PSŽ ‘PAO’ U NEMAČKOJ: Preokret i pobeda Sevilje sa igračem manje!

Objavljeno: 04.11.20 u 22:56

Odlična efikasnost na svim utakmicama!

Veoma zanimljivo veče u Ligi šampiona. Postignut je veliki broj pogodak na svim mečevima.

Kompletirano je treće kolo grupne faze najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi. 

Lajpcig je nakon ubedljivog poraza u prethodnom kolu dočekao ekipu PSŽ-a. Tim iz Pariza je u Nemačku stigao znatno oslabljen. 

Gosti su poveli već u 6. minutu! Reprezentativac Argentine Di Marija, postigao je pogodak za prednost PSŽ-a.  Krilni napadač je imao veliku priliku da duplira prednost svoje ekipe. Promašio je jedanaesterac u 16. minutu.

PROČITAJTE JOŠ: DINAMO I VOLFSBERGER U VELIKOM PROBLEMU: Hrvati broje devet zaraženih! U redovima kluba iz Austrije na COVID-19 pozitivan bivši fudbaler Partizana!

Lajpcig je stigao do izjednačenja u 42. minutu meča. Mrežu golmana Navasa, zatresao je Nkunku. Do poluvremena se rezultat nije menjao.

Domaći su za razliku od PSŽ-a iskoristili jedanaesterac. Forsberg je bio precizan sa bele tačke u 56. minutu utakmice.

Idrisa Gaj je dobio drugi žuti karton u 69. minutu. Parižani su meč morali da završi sa igračem manje.  Do kraja meča rezultat se nije menjao. 

Sevilja je na svom terenu dočekala Krasnodar. Španci su slavili rezultatom 3:2. Krasnodar je još od prvog poluvremena imao igrača više i prednost od 1:2, ali nisu uspeli da sačuvaju odgovarajući rezultat.

Rezultati:

Lajpcig – PSŽ 2:1

Barselona – Dinamo Kijev  2:1

Čelsi – Ren 3:0

Klub Briž – Borusija Dortmund 0:3

Ferencvaroš – Juventus  1:4

Sevilja – Krasnodar 3:2

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter