0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/printscreen

FUDBALERI PSŽ-A DOŽIVELI PRAVU DRAMU PRED VEČERAŠNJI MEČ U LIGI ŠAMPIONA: Dok su ostali pretrnuli od straha, Kurzava se smejao i sve to snimao telefonom! (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.20 u 19:17

Fudbaleri Pari Sen Žermena doživeli su neprijatnu situaciju pred meč večerašnji meč sa Lajpcigom u Ligi šampiona.

Naime, u hotelu u kome su boravili, fudbaleri francuskog velikana ostali su zaglavljeni u liftu skoro sat vremena. Nakon dužeg boravka u kabini, spasili su ih vatrogasci.

U liftu su bili Presnel Kimpembe, Leandro Paredes, Anhel Di Marija, Markinjos, Bandugu Fadiga, Abdu Dialo, Idrisa Gaj, Mojze Ken, Kolin Dagba i Kejz Ruiz-Atil.

Celu ovu dramu, zabeležio je Levin Kurzava, a na osnovu videa koji je okačio na Instagram, može se zaključiti da mu je čitava situacija bila zabavna.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE ZA ONE SA ‘SLABIJIM STOMAKOM’: Jezive scene u Rusiji – Srbin doživeo potres mozga, lekari ga pridigli a on odmah pao u nesvest! (FOTO)(VIDEO)

– Da li je sve u redu? – pitao je uz smeh Kurzava saigrače koji su se našli u naprilici.

– Neće da krene, brate! – čuo se glas sa druge strane kome očito nije bilo do šale kao Kurzavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uživo sa stadiona Barselone,naša draga @fanistipkovic ❤️ Koji rezultat očekujete? Barselona-Dinamo Kijev #Barcelona #Barca #ChampionsLeague #FaniStipkovic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter